Tak dla żartu mi się wydaje że będzie Kristen Stweard Robert Pattinson Tomasz Karolak,
Małgorzata Kożuchowska, Jaś Fasola a wy kogo byście tam wsadzili ;) (Na ten temat
niech wszyscy patrzą humorystycznie. Nie chcę obrazić fanów tych oto aktorów i oczywiście
Krysi Stweard :D A tej premiery na którą jeszcze długo trzeba czekać to ja już nie mogę się
doczekać :P
Według mnie dobrze by było gdyby chociaż jako postać epizootyczną wstawili jakiegoś aktora z oryginalnego filmu, problem jest jednak taki że większość z nich nie żyje. Akira Takarada chyba jeszcze żyje.
Gordon lovitt odrzucil role w godzilli. Ja obstawiam ze wezma Cavilla lub Hunnama. Dlatego ze obaj maja czas i nie dawno zrobili filmy w Legendary chociaz ten ostatni troche malo wiarygony bo zagral w podobnym filmie. Rowan czemu nie fajnie by bylo
Steve Martin niech zagra Steve'a Martina [ http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Martin_%28Godzilla%29 ].
I ten jej kucyk.Rola drugoplanowa jako dziecko Godzilli.Od razu czuję że Złoty Glob za to dostanie xD
Kucyka a raczej konia to ona ma na mordzie za przeproszeniem. Ona by załatwiła tym nawet Meryl Streep i inne znane aktorki. Jola forever !
Meryl Strip i Helenke Bonam Karter (nie chce mi się pisać po angielsku ich nazwisk) nawet pokona
spoko. Jola ma szansę na światową sławę. Jak będzie już sławna to disney channel weźmie ją to swojej najnowszej produkcji high school musical 4 i jolunia zagra tam główną rolę 15 letniej dziewczyny która kocha śpiewać. potem disney zrobi z niej gwiazdę muzyki (tak samo jak z seleną gomez i miley cyrus i demi lovato i innymi) heh wyobrażasz sobie jole jak śpiewa ??