PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85771
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Świeżo po seansie. Film spełnił moje oczekiwania choć nie do końca. Moim zdanie było za malo
tych walk pomiędzy Godzillą a Potworami. Fabuła nie była aż tak nudna jak mówili. Bardzo ciekawie
nią przygotowywali do pierwszego pojawienia się Godzilli. Ale średnio budowała napięcia. Dla tych
którzy idą do kina tylko dla Tytułowego Bohatera. Polecam przygotować się na to, że ten film jest
Bardziej o GNOL'ach czyli tych innych potworach. Mnie osobiśćie film bardzo się podobał. No i ten
Ryk Godzilli. Ahh... 9/10. Jeszcze przed filmem coś zepsuli 5 minut nie działało 3D i puszczali
film od nowa... Ahh Polskie Kina :D

ocenił(a) film na 9
Viggosen

polskie kina.......?

polscy widzowie - wejdzie ci gamoń którego dopiero ryk GODZILLI zagłuszy - i co?:)

w sprawie filmu - TAK - REWELACJA :)

oczywiście te stwory jak już napisałam w temacie ''obok'' są na planie pierwszym a GODZILLA umiejętnie dozowany - chodzi chyba o ten niedosycik - o to dorabianie wyobraźnią - może cała jego okazałość zburzyła by wspaniałość?

GODZILLA JAK TO GAD - PODOBA SIĘ - zaś stwory jak najbardziej na potrzeby filmu ale ''oto dzieło ludzkie'':)

ocenił(a) film na 9
Baronek7

Potwory były nieczego sobie. I ich odgłosy były takie Dubstepowe :) Podobały mi sie. I pierwsze wejście Gada tez było super :)

ocenił(a) film na 9
Viggosen

niczego sobie - tak - chodziło mi o to,że człowiek nic ciekawego i ładnego stworzyć nie umie - a GODZILLA JEST WSPANIAŁY BO TO GAD W KOŃCU - jest bardziej posiłkowany autentyczną naturą zaś te stwory napędzane strachem i jakąś groteską naszej technokratycznej epoki - podobał mi się WATANABE jako takie morale ludzi - stojący w opozycji do tych wiecznie pełnych atomowego powera amerykanów którzy w każdym filmie sa tacy pewni a zarazem tacy słabi - :)