Masz rację, nie daliby rady (znowu) PR'owi, chociaż chciałbym zobaczyć MechaGodzillę, kiedy technologia i efekty są teraz lepsze...
to jest po prostu głupie. Jak chcesz upolować słonia to budujesz sztucznego słonia? Jednak nie. Mam nadzieję że po PR i Transformersach skutecznie wybiło ot realizatorom z głowy machapotwory.
Ale niech obsadę zmienią, no może poza młodą Olsenką. No i co może kryć się pod słowem "wyspa"? Żeby tylko nie było przerostu formy nad treścią, jeśli film będzie dobrze zrealizowany i z ciekawą fabułą to mnie wystarczy jeden potwór. Godzilla jest tematem na naprawdę mega ekranizację, teraz było nieźle, ale może być dużo, dużo lepiej. Zresztą to już pewne, że powstanie druga cześć? jeśli tak to ciekawe kiedy...
Wątpię by postacie z tej części pojawiły się w sequelu, raczej nie...
a co do wyspy, chodzi po prostu o wyspę wypełnioną po brzegi potworami, do tego godzilla i np. okręty wojenne wokół :)
Wow, czyli z grubej rury, wtedy to Godzilli będzie jeszcze mniej, może zmienią tytuł i zostawią samo "Wyspa potworów".
Mechagodzilla.? Haha...dobre.To byla,jest i bedzie najgorsza i zupelnie bezzensowna "postac". Tak samo jak ten latajacy zolw gamera..., trojglowy king ghidorah..i inne tego typu dziwadla.
Mi osobiscie spodobala sie postac MUTO. Wiec jestem za tym aby w nastepnej czesci dali kolejnego nowego potwora lub jakis nowy gatunek MUTO. Zadnych powrotow starych paskud.
Mothra to najgorsza "postać" w całej serii. A MechaGodzilla nie jest bezsensowna, tu mogliby zmienić kilka wątków i ją trochę ulepszyć. MUTO sam w sobie ok, ale to właśnie on powinien być w sequelu a nie już w jedynce...
Jestem przeciwko Mothrze bo mielismy teraz Muto a po co 2 latajace stworzenia w obu filmach?