PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85770
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Proponuję założyć jeden ogólny temat, aby umieszczać pod nim najnowsze nowinki z produkcji "Godzilli". Niech dobrze poinformowane osoby przedstawiają tutaj wszelkie informacje o tymże filmie. :)

ocenił(a) film na 10
big_ghost

W ,,Godzilla kontra Destruktor" był cały czas czerwony a w ,,Godzilla 2000" i ,,Godzila kontra Megaguirus" pomarańczowy. Jako ostateczny atak zmienił barwę w ,,Godzilla kontra Mechagodzilla 2" , ,,Godzilla kontra Kosmogodzilla" i ,,Godzila Fina Wars".

ocenił(a) film na 10
big_ghost

Będzie mieć swój radioaktywny promień.

ocenił(a) film na 7
rockzero

dzieki za odpowiedz. :)

ocenił(a) film na 7
rockzero

Chciałbym go już zobaczyć! :) Ciekawe czy tylko raz go użyje, czy jednak częstotliwość będzie znacznie większa :)

ocenił(a) film na 10
pawello1200

Będzie tylko MUTO? Czy jeszcze inne potwory?

ocenił(a) film na 7
thearrax_PL

bedzie jescze jeden prawdopodobnie na poczatku filmu ale tylko przez chwile

użytkownik usunięty
lewandowski09

Stonoga musi być, nieważne ile czasu i kiedy - po prostu musi! :D

ocenił(a) film na 8

Gdyby to był Godzilla to zostawiłby ślady stóp, a nie tylko ogona. Poza tym nie sądzę, że sam ogon się tak wlókł, żeby zostawić taki ślad. http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140319013616/godzilla/images/6/61/Godzilla_ International_Trailer_4.png
Więc to musi być stonoga. :)

ocenił(a) film na 7
pawello1200

Po zobaczeniu tego ujęcia pomyślałem o tym samym.

Poza tym jakoś dziwnie MUTO przypominają mi hierarchiczne owady. A co to za hierarchiczne owady bez obłej królowej :D

Inna sprawa, że stonoga faktycznie mogła powstać tylko na potrzeby teasera, a to co widać na zdjęciu to faktycznie Godzilla, który dopiero co się przebudził i sunie do oceanu :D

ocenił(a) film na 10
pawello1200

No to Super! :D

pawello1200

Tylko dziwne jest to ze slady prowadza do / od morza..

ocenił(a) film na 8
pawello1200

https://www.youtube.com/watch?v=lxg4dVEH9Dw
Tym razem jest mowa o ryku naszej potwory. Oczywiście pan Cranston wie jak zrobić mi dzień. :D

ocenił(a) film na 10
pawello1200

Super ! :)

ocenił(a) film na 4
pawello1200

Ale masz i nowy zwiastun.Polecam!

użytkownik usunięty
pawello1200

Bardzo fajny materiał :D

ocenił(a) film na 10
pawello1200

Świetne

ocenił(a) film na 10
pawello1200

Godzilla "Nature has Order" Nowy spot. Link na dole. Końcówka z rykiem g(ł)odzilli :)

h t t p : / / w w w . g o d z i l l a n e w s . c o m / 2 0 14 / 0 4/ g o d z i l l a - 2 0 1 4 - r e v e a l e d . h t m l

ocenił(a) film na 10
thearrax_PL

Tylko usuńcie spację.

użytkownik usunięty
thearrax_PL

To ma być jakiś żart? Po pierwsze, spot ma ponad 10 dni. Po drugie, po co robisz tyle spacji???

ocenił(a) film na 10

Po 1. Pomyliłem się z tym "spotem". Po 2. Nie Wiem.

ocenił(a) film na 7
pawello1200

Nowy trailer - "azjatycki".

Sporo nowych ujęć MUTO :)

http://www.youtube.com/watch?v=G1pX97_0rxU

ocenił(a) film na 7
Cohonez

masakra nailepszy zwiastun jaki wyszedl i to ostatnie ujecie jak muto leci na godzille wypas

użytkownik usunięty
lewandowski09

Świetny trailer.Latający Muto wygląda super.

ocenił(a) film na 6
Cohonez

Świetny trailer, ale chyba ujawnia zbyt wiele z fabuły....Jankesi znajdują MUTO, nie wiedzą z czym mają do czynienia, bestia (bestie?) wymykają się spod kontroli. Równolegle Japończycy odnajdują ślady (zatajane dowody?) na istnienie Godzilli; w obliczu hekatomby MUTO dogadują się na obudzenie Gada by, jak to mówi Ken w trailerze "Let them fight"? Czy tak to się mniej więcej będzie prezentować?;)

ocenił(a) film na 7
qteck

tutaj jest ostanie ujecie z trailera http://makeagif.com/ media/4-29-2014/Qp_XaV. gif

ocenił(a) film na 7
lewandowski09

Powiedz, czemu wszystkie linki, które tu wrzucasz nie działają? :\

ocenił(a) film na 7
ash_williams85

musisz usunac spacje i beda dzialaly

ocenił(a) film na 10
Cohonez

Muszę przyznać że wygląda świetnie, chyba najlepsza scena mimo wszystko to Godzilla niszcząca most. Wcześniej mieliśmy urywek, teraz widzimy jak się na niego kładzie. Nieźle, mam tylko nieodparte wrażenie że pokazują za dużo scen i gdy nadejdzie premiera a w kinie zgaśnie światło... nie zobaczymy już nic nowego.

ocenił(a) film na 10
Burador

www godzilla-online pl - jedyny polski serwis o filmach z Godzillą i nie tylko. zajrzyjcie po najświeższe newsy o nowym filmie !

ocenił(a) film na 7
Burador

pewnie po scenie rozwalenia mostu przez 2 h lecą napisy

ocenił(a) film na 10
mazurowski1

trolle są wszędzie

kendzi76pl

Fakt.. -.-

użytkownik usunięty
kendzi76pl

To był sarkazm.

Cohonez

" a monster?
NO, a God"
:DDDDD

ocenił(a) film na 8
Cohonez

Nisamowite! Świetny zwiastun. Choć pokazali już w sumie całkiem sporo, to i tak ciekaw jestem wielu rzeczy. Aaargh! Jeszcze tylko (aż) 17 dni! :D

ocenił(a) film na 7
pawello1200

Tak z czystej ciekawości: to "final trailer"?

ocenił(a) film na 8
Cohonez

Mam nadzieję, że tak. Niech już lepiej nie wrzucają kolejnych zapowiedzi, bo lepiej by było, żeby niektóre elementy pozostały tajemnicą do premiery. ;)

użytkownik usunięty
pawello1200

Na przykład trzecie Muto, ta stonoga :D

ocenił(a) film na 8
Cohonez

Nie, to jest tylko Azjatycki. Finalnego jeszcze nie ma.

ocenił(a) film na 8
pawello1200

Moi drodzy, oto król w pełnej chwale: http://www.godzilla-movies.com/gallery/view/img/489

ocenił(a) film na 7
pawello1200

Zdecydowanie najlepiej się prezentuje ze wszystkich opcji, jakie kiedykolwiek przedstawiono :-)
Robi wrażenie... jeszcze 2 tygodnie! :-))) Niech no tylko Imax da możliwość rezerwacji biletu a już lecę! :D

ocenił(a) film na 4
khazad7_2

Najnowsze, potwierdzone wieści nt filmu są takie, że jest mało godzilli w tym filmie i praktycznie do końca są pokazywane jedynie urywki z potworem.

ocenił(a) film na 4
Barteg_

A moje pytanie jest takie: czy wiadomo może coś o jakichś przedpremierowych pokazach godzilli w polskich kinach?

ocenił(a) film na 10
Barteg_

Ciekawe skąd te wieści. Edwards cały czas gadał iż nie będzie ukrywał Godzilli w filmie, tak jak to robił z potworami w monsters. Wiec jakos ci nie wierzę.

ocenił(a) film na 4
SKGG_95

aaach nie wierzysz mi? wielka szkoda...

a już poważnie: każdy wierzy w co chce, bez wątpienia. tylko, że w tym przypadku to nie jest kwestia wiary.okej, może troszkę zapędziłem się ze słowem "potwierdzone", chciałem jedynie streścić informacje zawarte tutaj:
http://www.vulture.com/2014/05/you-wont-see-much-godzilla-in-godzilla.html
...z których wynika to co napisałem a podali to ludzie, którzy widzieli już film. i jak dla mnie prawdopodobieństwo, że Twoja wiara (jak wiele innych zresztą) okaże się niewłaściwa jest na poziomie ... 99% ?
ale żeby nie było - no offence given ;)

Barteg_

Edwards nie potwierdzil ze bedzie malo godzilli...wiec dla mnie to nie sa zadne potwierdzone informacje ;) Zwykla bujda i tyle.

ocenił(a) film na 4
mazurowski1

Najwyżej. Jestem w błędzie i tyle. Ale mam nadzieję, że przeczytałeś artykuł gdzie wyraźnie Edwards potwierdza, że czeka z Godzillą praktycznie do finału filmu.
Zgodnie z tematem tylko przytaczam nowości nt. filmu, które się pojawiają a wiadomo, że większa część z nich nie ma pokrycia w rzeczywistości. Uważam, że ta jest prawdziwa.

użytkownik usunięty
Barteg_

Reżyser zresztą potwierdził, że film na przedstawiać prawdziwą apokalipsę potworów z perspektywy ludzi. Informacja jak najbardziej prawdziwa, jak również twoja.

ocenił(a) film na 10

Apokalipsa potworów byłaby lepsza z perspektywy Kaiju.