Proponuję założyć jeden ogólny temat, aby umieszczać pod nim najnowsze nowinki z produkcji "Godzilli". Niech dobrze poinformowane osoby przedstawiają tutaj wszelkie informacje o tymże filmie. :)
To był teaser, czyli zapowiedź. Trwał on dłużej ze względu na bardzo klimatyczną scenę skoku HALO. Więc skoro teaser był wyjątkowo długi to ciekawe jaki będzie trailer. ;)
O! Widzę, że też na Godzillę czekasz? :-)
Ja się jednak obawiam, że może to być swego rodzaju sieczka, widowisko wizualne ale nic poza tym.
Mam nadzieję, że moje obawy się nie sprawdzą.
Mam nadzieje ze nie. Aczkolwiek obawy są. Pani Olsen w obsadzie nie pomaga:D Chcialbym czegos pokroju obcego. Chodzi o ciezar emocji i pewnej odmiany strachu:D
Też czegoś takiego oczekuję...
No zobaczymy jak to będzie. Póki co zapowiada się naprawdę dobrze. A już za 4 dni trailer! :-)
Pamiętam jeszcze jak lata temu jako dziecko, zbierałem figurki Godzilli :-)
No i jak jeszcze na VHS polowałem na filmy z godzillą produkcji TOHO :-)
O matko... to było dopiero świetne. Ale jak dziś próbowałem te same filmy oglądać, to już nie bawią i nie zachwycają mnie tak jak zachwycały lata temu ;)
Dlatego liczę, że ta część Godzilli rozpocznie zupełnie nowy rozdział w opowieści o Królu Potworów! :-)
A ja pamietam jak w latach 80tych bedac kilkulatkiem sralem w majty ze strachu jak puszczali japonska godzille:D
14tego a nie 7go? Bo gdzieś na stronie wyczytałem, że ponoć 7 lutego ma być trailer.
No ale jakby się nawet pojawił 14tego to i tak super :-))) Nic tylko czekać! :-)
No to już jutro. Oby nie było takiej wtopy jak ze zwiastunem do "Niezniszczalni 3", który miał się rzekomo pojawić trakcie Super Bowl.
Na stronie godzilla-movies pojawiły się dwa krótkie fragmenty nowego zwiastuna, ale niestety już zostały skasowane na mocy praw autorskich Warner Bros. Serwis jednak zrobił jedną fotkę potwora. =D
www.godzilla-movies.com/uploads/godzilla-trailer2-sneak-peek.jpg
Remake Conana, remake Robocopa, remake Spidermanów, remake Batmanów, to teraz czas na remake Godzilli....
Czy tylko ja uważam, że film znów o tej samej historii japońskiego, morskiego, smoka jest zbędny? Wciąż czekam na coś nowego, a tu w kółko jak nie kontynuacje to remake'i.
Jednak pierwszy film o Godzilli z 1954 jest "potwornie" inny niż jego sequele, a fani czekali na film w podobnym stylu przez chyba 60 lat. Powstało wiele filmów o Godzilli ale nie takich, a i serio jak dla mnie fair się nie skończyła (GFW to w porównaniu z Gojirą śmiech na sali) więc cóż, jak dla mnie jest mnóstwo powodów do remakeowania świetnego filmu. ;)
Mam pytanie obiło mi się coś o uszy że Godzilla w filmie będzie mieć przeciwnika potwora, albo nawet kilka czy to prawda ?? jak tak czy wiadomo coś o tym stworach ??
No jakieś na pewno będą, można było jednego zauważyć w pierwszym zwiastunie który wyciekł do sieci. Co prawda pokazano tylko fragment jego potwornego cielska, ale jednak Godzilla nie będzie przez ponad 2 godziny jedynie spacerować po mieście, niszcząc przy okazji wszystko wokoło. Szykuje się epicki film :D
Dodatkowo wystarczyło przeczytać opis filmu, aby wiedzieć że Godzilla będzie miała przeciwników.
"Tworzony z rozmachem film przygodowy, który pokazuje walkę najsławniejszego na świecie potwora przeciwko złym stworzeniom, które czerpią siłę z arogancji ludzkości wobec nauki i zagrażają światu."
To chyba dosyć stary wyciek, ale przedstawia potwora "z profilu" jak przechodzi pomiędzy budynkami. Jest to fragment najprawdopodobniej zaprezentowany kilkunastu osobom na San Diego Coming Con. Tutaj w formie animacji GIF
http://cdn.gifbay.com/2013/07/godzilla_2014_leak-67272.gif
To ekran ustawiony zamiast okien w pokoju stylizowanym na biuro,jedna z atrakcji na Comin Conie.Bardzo stary wyciek,już chyba był wymieniony w tym temacie.
Prawda,ciekawie jak będzie wyglądać w filmie.Na zwiastunie też jest spoko,ale miasto wygląda trochę jak narysowane,choć bardzo klimatycznie.
Przekonamy się już jutro, gdyż wtedy nowy zwiastun ujrzy światło dzienne. Osobiście nie mogę się doczekać =D
na początku zaznaczam, że też czekam na zwiastun i film jednakże na zagranicznych forach pomimo początkowych przesłanek obecnie wszyscy są pewni, że premiera trailera będzie ok 7 marca (powiązane z premierą nowych 300).jeśli się mylą... też fajnie:)
Wcześniej warner oficjalnie podał iż w okolicach 14 lutego wypłynie 2 zwiastun... który może "coś" pokaże :P
Liczyłem, że wieczorem zasiądę do kompa i zobaczę trailer a tu nic...
No trudno... dzień jeszcze się nie zakończył, może się jeszcze trailer ukaże... kto wie?
Przydałoby się jakieś oficjalne i wiarygodne info co do daty trailera.
http://www.comicbookmovie.com/fansites/NightWatcherArticles/news/?a=93992
mam nadzieję że ten wpis na twitterze to prawda :D
Chyba ktoś w ciula pograł z fanami, około 80 dni do filmu, a my dalej nie widzieliśmy tytułowego bohatera w akcji...
No ja też, ale w ramach pocieszenia w ten wtorek, premiera pierwszego zwiastunu guardians of the galaxy ;P
Było o tym kilka komentarzy wyżej, nowy zwiastun Godzilli prawdopodobnie będzie się zbiegał ze zwiastunem premiery kontynuacji filmu "300". A wszystko to właśnie 7 marca.
najnowsze,bardzo prawdopodobne info jest takie:
-trailer pojawi się 27th lutego
-pod jego koniec ujrzymy głównego bohatera w całej okazałości
-pokaże stopę godzilli + trupy jakichś kreatur
-będzie z narracją by Bryan Cranston
-będzie dużo zniszczeń
Czyli zwiastun a'la kontynuacja Godzilli w komiksowym stylu - część druga :]
http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2013/311/7/c/godzilla_2014_comic__2_by_kaijugr oupie84-d6tf4j5.png