PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85652
5,9 53 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Ile jeszcze razy będą kręcić to samo?

ocenił(a) film na 8
NeoMetalSonic

Sama bym chętnie obejrzała wymienione przez Ciebie tytuły.Ja kocham potwory:)Tylko żeby nie zabili duszy tych filmów.

ocenił(a) film na 9
AtramentoweSerce

A potem wychodzi taki Cloverfield

ocenił(a) film na 8
Zilla

Nie narzekaj, jeden z lepszych filmów katastroficznych jaki powstał, a samo pierwsze pojawienie się potwora "en face" ma więcej w sobie więcej mocy niż cała Godzilla Emmericha.

ocenił(a) film na 9
qnebra

Ależ ja nie narzekam. Ps. Emmerichowe to nie jest Godzilla. Nie dla mnie. Co nie zmienia że lubię Zillę

AtramentoweSerce

Jeszcze duzo 0 zeby ludzie tacy jak ty mogli pisac takie komentarze - tym samym marnujac swoj czas na cos co go nieinteresuje - pograzasz sam sibie samego :)

Pozdro a teraz idz i pisz pod jakimis filmami ktore ci sie niepodobaly i jak bardzoich nie lubisz i jakie sa glupie :D

ocenił(a) film na 5
Mr_Krytyk

A czy ja napisałam, że Godzilla jest głupia? Nie przypominam sobie.
Poza tym, pierwszy raz piszę na forum jakiegoś filmu, który mnie nie interesuje.

ocenił(a) film na 7
AtramentoweSerce

W tym temacie przedstawione już chyba wszystkie argumenty za i przeciw. Nowe wpisy to powielanie tych wcześniejszych, powtarzające się kłótnie i brednie nie koniecznie na temat i w ogóle, a dalsze rozpisywanie się tutaj nie ma już jakiegokolwiek sensu i nie prowadzi donikąd, dlatego osobiście uważam, że można OFICJALNIE UZNAĆ TEN TEMAT ZA ZAMKNIĘTY! Mam nadzieję, że inni użytkownicy maja podobne zdanie. Droga @AtramentoweSerce, z rękami złożonymi do pacierza błagam Cię, abyś Mi nie odpisywała i tym samym nie pchała dalej tego niesłużącemu nikomu tematu, gdzie nie ma sensu powtarzania tego co już zostało powtórzone, bo ja osobiście nie widzę dla niego dalszej racji życia. Pozdrawiam i bez odbioru :).