http://www.youtube.com/watch?v=ECUbuBrbP1g
Szału na razie nie ma, ale i tak spoko.
malo tej godzilli ;( bedzie jej mniej niz w poprzednim filmie (perspektywa ludzi) a szkoda
(perspektywa ludzi) - wiem o co chodzi, ale brzmi dziwnie.
Godzilli w filmie pewnie też nie będzie tak dużo, ale wygląda miodzio.
po zwiastunie widze troche jak to bedzie w filmie - jest deszcz i widac przerazenie ludzi w deszczu jest tez przewozona bomba czyli wtedy pewnie Godzilla sie pojawia -uzywaja bomby ze strachu - scena plonacego miasta i ciemnych chmur po wybuchu - zlatywanie zolnierzy bo Godzilla wciaz zyje :)
oczywiscie to domysly
smierdzi mi powtorzeniem polowy pierwszej amerykanskiej godzilli
tam tez byl deszcz i chodzila po miescie - w necie nawet krazy urywek gdzie widac jej ryj z szyby biurowca (tak tez bylo w starej godzilli z 98)
Kiepsko coś się ten trailer prezentuje...choć nazwanie tego trailerem to błąd moim zdaniem, bardziej pasuje tutaj określenie teaser. Perspektywa ludzi...hmmm...Skoro film nosi tytuł "Godzilla" to powinno jej tam być sporo...inaczej wyjdzie na to że fani czekali niepotrzebnie...Poza tym jeśli Króla Potworów będzie tam mniej niż w wersji z 1998 r. to znaczy że wtedy potrafili mu bardziej poświęcić czas ekranowy i oznaczać to będzie jeszcze iż amerykanie nadal nie potrafią przedstawić nam przedstawić go tak jakbyśmy tego sobie życzyli...
Wyjdzie jak w przypadku innych blockbusterów pozowanie na poważniejszy film, ciemne zdjęcia, deszcz, noc i te sprawy.
Skoro to film o Królu Potworów to chciałbym go zobaczyć w słoneczny dzień. Podobnie z Pacific Rim, cudne kadry i same stwory ale brakowało dłużej walki w dzień, ale tak dało się ukryć niedoróbki, chociaż film tysiąc razy lepszy niż Transformersy.
Wiesz mozemy narazie gdybac ze pozuja na powazny a wyjdzie gniot.Chetnie sam chcialbym zobaczyc film poswiecony Godzilli ktory poprostu nie bylby zrobiony ze standardowego scenariusza i tanich efektow.Narazie trzymam sie ze bedzie dobrze ostatni trailer przed premiera bedzie kluczowy bo tam wiecej pokaza
Nie będzie go mniej. Wystarczy poczytać na stronie. Skoro będą inne potwory, otwarte walki to oznacza, że potwory będą pokazane w całości.
od kiedy to teaser trwa prawie 2.5 minuty? to byl trailer 1 bo 1 w 3 gdzies trailerze pokaza laser Godzilli
W kolejnych pokażą moce Godzilli i pewnie wszystkich przeciwników i skończy się ta cała tajemnica skąd się wziął? co się dzieje i itp.
w necie przy okazji zwiastunu znalazlem taka notke : Godzilla powraca w epickiej przygodzie, w której najbardziej znany potwór na świecie zostaje postawiony naprzeciw straszliwych kreatur, które, wsparte naukową arogancją ludzkości, zagrażają całej Ziemi.
Czyli ludzie sami je stworzyli ( mamy sceny ze skafandrami i jakies nuklearne drzwi)
Ja mam pytanie: czy poza tym dzisiejszym trailerem (aczkolwiek był on w sieci już parę miesięcy temu w kaprawej jakości) oraz teaserem z 2013 roku wyciekł może gdzieś do sieci teaser z tegorocznego Comic Con? Ten z bodajże sceną na lotnisku.
według mnie właśnie ten zwiastun jest klimatyczny ja tam wole jak się dzieje akcja w nocy niż w dzień
Moim zdaniem trailer jest bardzo dobry. Klimatyczny, ograniczony pod względem przekazywanych treści, genialny muzycznie. Aż chce się więcej!
Właśnie w tym rzecz, po trailerze mam jeszcze większą ochotę zobaczyć film. Zupełnie inaczej z Juppiter coś tam coś tam.
Dokładnie. Trailer pokazuje bardzo mało czyli na plus, przez co nie ma się wrażenia jak przy niektórych trailerach, że widziało się wszystkie najlepsze akcje i nie ma rozczarowania filmem. A godzilla sama w sobie osom. :)
Godzilla wygląda kapitalnie :-) Jeśli faktycznie efekty specjalne i fabuła będą stały na wysokim poziomie, to kto wie? Może ten film rozpocznie kolejną serię Godzilli w zupełnie nowej odsłonie? Może ustanowi zupełnie nowy standard?
Jak dla mnie trailer bardzo klimatyczny, muzyka także, zwłaszcza te dziwne chóry które słychać podczas swobodnego spadania po skoku z samolotu... po prostu pięknie :-) No i sam ryk Godzilli na koniec powala! :-)
Specjalnie na tę okazję ściągnąłem sobie trailer w 1080p, odpaliłem na 120calach z projektora i puściłem z dźwiękiem 5.1
Wizyta w IMAX w przyszłym roku na tym filmie niemalże obowiązkowa :-)))
Mi się już nie podoba. Brzydki komputer jest wszędzie. Ujęcia wyglądają jakby z gry wycięte. A jeszcze wygląda na to, że film będzie w stylu " oj jak my się tej godzilli boimy, chodźcie porozmawiamy o tym przez 90 min".
Szału nie ma, bo widać iż twórcy idą drogą tajemniczości,a nie efekciarstwa. Wolą pokazać mało i zrobić jeszcze większy apetyt na film niż w 3 minuty pokazać najlepsze i najbardziej bombastyczne sceny. Być może to jedynie chwyt marketingowy, chociaż Edwards już w Monsters pokazał iż nie liczy się efekciarstwo i akcja(co być może jest winą budżetu). Miejmy nadzieję,że odpowiedni człowiek dostał odpowiednie pieniędzy, tak jak Blomkamp parę lat temu na Dystrykt 9
Co wy gadacie ludzie. To, że jej widać tak mało to jest właśnie plus. Czuć autentyczny strach przed Godzillą. Jakby pokazali ją w pełnym świetle to by było tylko: "Emmm no tak. Tak wygląda Godzilla" a tak jest "O cholera ale ten skurczybyk wielki, tylko żeby ich nie zauważył" *le strach i napięcie*
Zwiastun wywarł na mnie świetne wrażenie. Nie jest naszpikowany do przesady efektownymi scenami tak, jak to było w przypadku ostatniego zwiastuna do najnowszego Spidermana. Otoczka tajemniczości jak najbardziej na plus.