PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85767
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Jeżeli wszystko się zgadza, to jest to 16 września. Na 100 % jest to data premiery na świecie, a ten artykuł mówi też, że będzie to jednocześnie data premiery w Polsce:)

http://godzilla-online pl/wp/znamy-date-premiery-godzilli-dvd-bluray/

ocenił(a) film na 7
Ryloth

Pytanie: czy wiadomo coś o wersji reżyserskiej/rozszerzonej lub po prostu wydaniu scen wyciętych z podstawowej wersji filmu? Wątek ten pojawił się w maju tego roku, ale później zniknął.

użytkownik usunięty
Cohonez

Coś konkretnego słyszałeś o wyciętych scenach czy tylko, że po prostu są?

ocenił(a) film na 7

Podobno były plany, by wydać wycięte sceny na BluRayu:

http://www.godzilla-movies.com/community/forums/topic/34790

Gdzieś jeszcze (jak znajdę, to podlinkuję) czytałem wypowiedź, że wersja reżyserska ma być wydana później od wersji podstawowej (DVD/BR).

To, że są wycięte sceny, to wiadomo właściwie od premiery - wystarczy zobaczyć trailery, by zobaczyć, że część scen nie pojawiła się w filmie, lub została zmieniona:

http://www.godzilla-movies.com/community/forums/topic/34946

Zapewne nie są to wszystkie z nich :)

użytkownik usunięty
Cohonez

To dobrze. Dzięki za wiadomości.

ocenił(a) film na 7
Cohonez

o kurcze to dajcie znac jak tylko cos bedziecie wiedziec. Planowalam kupic dvd ale jak ma byc tez wersja rezyserska to narazie sie wstrzymam...

ocenił(a) film na 8
Cohonez

Mnie bardziej interesuje data wydania Godzilli na DVD w Polsce, ale te wycięte sceny również brzmią ciekawie:) Mam tylko nadzieję, że ta premiera rzeczywiście jest 16 września, bo jak na razie w empiku czy merlinie ani widu ani słychu. Ale to samo było z Zimowym Żołnierzem, więc...

ocenił(a) film na 8
Ryloth

premiera oficjalnie w Polsce to 10 październik

ocenił(a) film na 8
jaws2

To pewne?

ocenił(a) film na 8
Ryloth

tak galpagos potwierdziło

ocenił(a) film na 8
Ryloth

Właśnie ściągam z torrentów TnT na Blu-Ray w 3D.;)

ocenił(a) film na 8
jazdowicz2666

TnT dobra strona, ale ja te wielkie filmy wolę na DVD:)

ocenił(a) film na 8
Ryloth

Zgadza się,jak dla mnie TnT to najlepsza strona z torrentami,a na DVD nie ściągam bo jest gorsza jakość,i nie ma w 3D.;)

ocenił(a) film na 8
jazdowicz2666

Ta, ale film BR kosztuje tyle, co 2 albo i 3 DVD.

ocenił(a) film na 8
Ryloth

Ale przecież na torrentach DVD i BR masz za free.;D

ocenił(a) film na 8
jazdowicz2666

Teoretycznie tak, jeżeli są seedy. Ale gdzie ja mam trzymać takie filmy po 30 GB?

ocenił(a) film na 8
Ryloth

Czemu nie można edytować postów? A ile GB zajmuje tak mniej więcej film w formacie DVD taki jak na płycie?

ocenił(a) film na 8
Ryloth

No co ty przecież masz mnóstwo torrentów które ważą nie więcej niż 4GB,np wczoraj pobrałem Godzilla 3D waga 3,98GB ;)

ocenił(a) film na 8
jazdowicz2666

A lepsze jest BR 2 GB czy DVD 4 GB?

ocenił(a) film na 8
Ryloth

Przecież nie ma filmów DVD o takim dużym rozmiarze jedynie BR,ale pod każdym względem BR jest lepsze od DVD,i obraz czyściejszy,i dźwięk wyraźniejszy,nie ma wogóle porównania.Ja ściągam jedynie filmy od Sonda,i Leon345,mają najlepsze wstawki o małym rozmiarze,czyli MiniHD,a DVD najlepsze ma Agusiq.

ocenił(a) film na 8
jazdowicz2666

Znaczy, niezbyt dokładnie się znam, ale w tytule tego torrenta za 4GB nie jest napisane BD, więc założyłem, że to DVD ;p

ocenił(a) film na 8
Ryloth

Ale o którym torrencie mówisz?

ocenił(a) film na 8
jazdowicz2666

Jakimś innym - to nie BR.