PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85769
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Film powinien nazywać się Ludzilla. Zastanawiałem się czy to film o prężących muskuły, czołgi
samoloty i pistoleciki amerykanach czy o Godzilli, potworze z oceanu? chyba o ludzillach jednak.
Mijam wątek fabularny który w sumie całkiem niezły był koniec końców, ale jego odzwierciedlenie w
filmie to jakieś nieporozumienie. 2h filmu godzilli 20 minut. reszta to gadanie gadanie gadanie
gadanie i strzelanie. mówiłem już o gadaniu? Godzilla wyszła, ostrzelali ją, a ona uparcie nie
zabijając napastników poszła prać sie z latawcem i modliszką, po czym się zdrzemnęła i poszła się
wykąpać w oceanie. Zamiast zjadać deptać odgryzać głowy, jak na potwora przystało... Nie można
nawet pojarać sie efektami bo nie było możliwości aby ich pokazać za wiele. Szkoda pieniędzy an
kino, w domu zasnął bym na bank.

ocenił(a) film na 10
Saxo

Czyli fabuła jak w niemal każdym filmie z Godzillą. Popełniłeś błąd jak niemal każdy stawiający niską ocenę: nie zapoznałeś się z serią.

ocenił(a) film na 1
NeoMetalSonic

Gdybym sie nie zapoznał nie pisał bym że jest słaba, ale to zrobiłem. De facto ten film nawet nie podlega ocenie bo jest nudny, ale w kinie wyłaczyc się nie da a za bilety nie zwracają :)

ocenił(a) film na 8
Saxo

bla bla bla bla znowu te same argumenty z oceną 1. Załóżcie wspólny temat i tam się użalajcie , a nie w każdym osobno to samo.

Zwolennicy filmu-- dajcie luz i nie odpisujcie już tym krytykom. I tak mają swoje zdanie wystawiając 1 i nic do nich nie trafi.

ocenił(a) film na 1
ramzees

no przecież to o to chodzi? Bo oceniam inaczej niż Ty to jestem zły? człowieku , słyszałeś o czymś takim jak gust? wystawiłeś 10? ciesz sie serio, raduj się... ale nie mów mi jak ja mam oceniać.

ocenił(a) film na 10
Saxo

Jesteś, bo nie ogladnąleś wcześniejszych Godzilli

ocenił(a) film na 1
Smok_Eustachy

Bo nie oceniłem? mhm spoko