PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85769
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Jak w tytule, podobno Antoni Macierewicz ma zagrać japońskiego potwora xD
Czekam na wasze propozycje :D

ocenił(a) film na 9

Prędzej twoja matka.

użytkownik usunięty
barry4500

Nie znam cię drogi użytkowniku, nie obrażaj mnie ani mojej rodziny - tym bardziej że ja Ciebie w ogóle nie znam i nic do ciebie nie mam. Czasami aż tak trudno zejść na poziom humoru? A jeśli uważasz że Twój komentarz był śmieszny, to grubo się mylisz.

Pozdrawiam Pana Obrażalskiego

ocenił(a) film na 9

Ty nie masz poziomu humoru. Masz podziemia humoru i jesteś irytujący zakładając takie bzdurne tematy.

użytkownik usunięty
barry4500

To po co Panie Szanowny się w nim udzielasz? :]
Good Bye

ocenił(a) film na 9

http://www.youtube.com/watch?v=IoyprqUBciQ

użytkownik usunięty
barry4500

Śmiało, trolluj i wyżalaj się dalej. Idzie ci doskonale :)

Najlepsze jest to, że piszesz, żeby użytkownik barry4500 nie obrażał Ciebie ani Twojej rodziny, ale sam innych możesz obrażać. Jechanie po pisowcach wyszło z mody lemingu.

użytkownik usunięty
xirdon

Kogo i czym obraziłem? Proszę śmiało pisać, chętnie się wypowiem o moim rzekomym obrażaniu użytkowników filmwebu. Tak przy okazji, na przyszłość sobie zapamiętam żeby nie karmić trolli takich jak barry4500. Pozdrawiam :)

Oglądaj tvn/tvn24 czytaj wyborczą, newsweek'a i śmiej się z takich rzeczy bo opinia publiczna robi nagonkę na jedną z teorii i najlepiej ją wyśmiać, zależy im właśnie na ludziach takich jak ty żeby się też z tego śmiali- gratuluje jesteś jedną z tych osób którą media zrobiły papke z mózgu.
http://a3.img.mobypicture.com/4fb151270e6803d29f549770e1d435eb_view.jpg

użytkownik usunięty
sosikcompany

Bardzo mi przykro tym że cię zaskoczę, ale polityka kraju i całego świata wisi mi totalnie. Nie czytam gazety wyborczej, newsweek'a ani tym bardziej nie oglądam TVN (no chyba że puszczą jakąś część Haryy'ego Pottera). Mówiąc szczerze nie wiem czemu unikam tej stacji telewizyjnej, pomimo faktu że dawniej jej nie miałem, no ale cóż... Wracając do mediów, od czasu do czasu obejrzę wiadomości na TVP1 o godzinie 19:30, a nuż puszczą coś innego niż politycy i ich tematy, chociaż to prawie niemożliwe - dlatego też ograniczam się go pogody na kolejny dzień, które to ukazują się codziennie o godzinie 20:05.

Konkludując, moja niechęć do polityków nie oznacza braku stanu wiedzy kto kim jest - a zdjęcia pana Antoniego Macierewicza przyprawiają mnie o nieustanny uśmiech :D

Tak gwoli ścisłości zakończając tą dysputę. Pozdrawiam serdecznie!

sosikcompany

Nie wiem skąd ten wasz straszny ból dupska. Wystarczy, że gość wspomniał o Macierewiczu a tu od razu komentarze o nagonkach, TVN, wyborczej, lemingach i newsweekach. Aż dziw bierze, że porównanie jednego z najpopularniejszych polityków do Godzilli wywołuje od razu szereg tyrad politycznych i ubolewań o zmieleniu mózgu.

sosikcompany

Nie trzeba wcale czytać wyborczej czy newsweeka, żeby wyrobić sobie zdanie o oszołomach i pomyleńcach pokroju Macierewicza czy Placka. Wystarczy spojrzeć na jego wykrzywiony uśmiechem debila ryj i posłuchać pierdół, które wygaduje, nota bene w publicznej telewizji.

Birkart_Grellenort

jakich pierdół? Myślę, że pierdoły to opowiada niesioł i paligłup

honky2000

Jakich pierdół? Nie trzeba laserowego móżdżku, żeby wiedzieć jakich. Ale tamci dwaj też. Zgoda.

xirdon

Jechanie po partiach z "wielkiej czwórki" nigdy nie wyjdzie z mody.

''Śmiało, trolluj i wyżalaj się dalej. ''

I napisał to użytkownik, który założył jeden z najbardziej trollerskich tematów na forum.

barry4500

no wlasnie ma poczucie humoru ty tepa pisowka parówo

przeciez to ciasny dekiel z piso sekty, rozumu nie ma to na obrazy sie łasi

jesteś żałosnym użytkownikiem

Słyszałem że Ron Perlman.