PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85652
5,9 53 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

gdy oglądałem trailer w kinie robił duże wrażenie co dopiero będzie z filmem

ocenił(a) film na 7
mrPARADOKS

Też widziałem w kinie trailer, muszę przyznać, że jest moc.

ocenił(a) film na 8
Ajinur

czy ten film będzie w 3D

mrPARADOKS

Na jakim filmie byliście ?

ocenił(a) film na 8
Snajper_21

Ja Na 300 początek imperium i tylko ten jeden zwiastun był puszczany

ocenił(a) film na 9
mrPARADOKS

Ja też. Ten trailer to był jedyny moment podczas reklam, gdy ludzie przestali rozmawiać i mlaskać tym cholernym popcornem

ocenił(a) film na 8
Fred_9

U mnie też gdy zwiastun się pojawił nastała grobowa cisza i się nie dziwie skoro zwiastun ociega zajebistym tajemniczym klimatem

mrPARADOKS

Oby film był w tym klimacie co zwiastun.

ocenił(a) film na 8
piczympoom

też mam taka nadzieje bo jak tak to wykluje się coś pięknego

Fred_9

Niestety to jest częsty przypadek że hołota żre ten popcorn chrupki etc. Zwykłe chamy i tyle.

ocenił(a) film na 7
straightlines

Czyli każdy kto kupi popcorn w kinie i kulturalnie sobie je w kinie jest chamem? Gratulacje.

ocenił(a) film na 9
BlakJoint

albo kulturalnie jesz, albo jesteś chamem
albo kup sobie słownik

BlakJoint

jak jesz tak zeby nie przeszkadzac to w porzadku, wiesz dokladnie jednak ze wiekszosc mlaska i nie da sie tego wytrzymac, kiedys nawet jedna laska na forum thora stwierdzila ze kupila sobie nachosy i wpieprzala je na caly glos i stwierdzila ze kto tak nie robi to mentalnie jest w prl...masakra

ocenił(a) film na 7
BlakJoint

Od kiedy to jedzenie popcornu wiążę się z pojęciem kultury?

No chyba, że o "kulturze" masowej mówimy... ale ona też niczego wspólnego z kulturą nie ma :-)
Pozdrawiam!

A jedzącym w kinie radzę zjeść w domu lub w knajpie. Kino to nie stołówka :-)

mrPARADOKS

ja tez na 300 widziałem...mega

ocenił(a) film na 6
mrPARADOKS

kurcze, ja bylem w imaxie na 300 poczatek imperium i byly tylko zwiastuny kapitana ameryki i n spidermana. a mialem nadzieje na godzille :(. moze przed kapitanem puszcza ;)

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 7

Ja byłem na kamieniach na szaniec i tam puścili trailer, a dziś idę na 300 i zapewne będzie znowu. Co do mlaskania, chipsów i innych tego typu rzeczy, to mnie osobiście irytuję komórka w kinie. Nie ma to jak rozpierdzieli Ci się dzwonek na całą salę, mało tego, gość zamiast wyłączyć, to odbiera...Scyzoryk się otwiera w kieszeni normalnie. Nie mówie żeby od razu wyłączali komórki, ale wyciszyć już można...

mrPARADOKS

Też w kinie widziałem zwiastun (przed filmem 300: Początek Imperium) i zrobił wrażenie. Zachęcił mnie do pójścia do kina na ten film. Odnośnie dyskusji nt. popcornu i innych: jeżeli widz wpier...dziela popcorn mlaskając i plując przy tym dookoła , lub jeszcze gorzej, ciska popcornem w swojego kolegę tudzież w koleżankę, bo czuje się w tym momencie jak amerykański nastolatek, to to faktycznie jest chamskie i z kulturą nie ma nic wspólnego. Ja osobiście lubię popcorn ale jedząc go w kinie robię to tak, by innym nie przeszkadzać. I jeżeli nakruszę, to po skończonej projekcji, gdy zapalą się światła zbieram te okruszki do kubełka, kubełek do śmietnika i volia!!! Każdy jest zadowolony. Telefon zawsze ściszam by w momencie gdy ktoś dzwoni do mnie nie rozpraszać widzów. I naprawdę to wku.....rwia ludzi gdy na filmie zmuszającym do myslenia komuś dzwoni telefon i gościu na dodatek odbiera i prowadzi rozmowę śmiejąc się przy tym, to nóż w kieszeni się otwiera. Zachęcam do wyciszania swoich telefonów będąc w kinie!!! Pozdrawiam!!!

ocenił(a) film na 8
NiepoprawnyFilmowiec

najbardziej to mnie denerwuję jak ludzie często gadają podczas seansu do kina się przychodzi oglądać a nie na pogaduszki

ocenił(a) film na 9
mrPARADOKS

Ten głos Godzilli na końcu - MEGA

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

aż Ciary przechodzą

ocenił(a) film na 7
mrPARADOKS

Też widziałem zwiastun na 300, nawet moja dziewczyna się zainteresowała, co dziwne bo kiedy oglądałem zwykle Godzillę dało się słyszeć tylko narzekania.

użytkownik usunięty
widzialemwszystko

Ja się jej nie dziwię. Jak w filmie jest Aaron Taylor-Johnson każda dziewczyna pójdzie na film z tym aktorem. Przykład? Moja siostra.