OMG, najlepszy zwiastun od jakiegoś czasu. Nie pokazuje zbyt wiele (mam nadzieje) i jest strasznie
klimatyczny. Najbardziej oczekiwany film roku prze zemnie.
Pokazano w sam raz :D
Myślę, że potwierdziły się po tym zwiastunie plotki jakoby oprócz Muto miałby być też Rodan :D
Prawda, tylko zastanawiałbym się, czy jak by ktoś Rodana zrimejkował (bo potrzebuje, bo ten z 1956 słaby) to nie byłby to klon Godzilli? Powinien podejmować własne tematy, jeśli chodzi o treść, zastanawia mnie o czym by mógł być.
Szczerze nie zastanawiałem się nad tym. Bardziej myślałem o remake'u Rodana i Mothry aby Ghidorah miał przedstawionych przeciwników w rekake'u dla siebie gdyby TOHO i Legendary postawiliby na fanów cyklu.
Toho nie zezwoliło na wykorzystanie wizerunków innych potworów niż Godzilla. Rodan się nie pojawi, no dobre lub złe.
@ar23s
Co to za bzdury? Od dawna wiadomo, że pojawią się inne monstra i nigdzie nie było newsa o tym, a jeśli był to plotka lub niepotwierdzone.
Będą inne monstra. Powtarzam informacje z osobnego tematu na filmwebie że - wrogowie znani z poprzednich części o Godzilli nie powrócą. W najnowszej produkcji będą zupełnie inne potwory, w tym Muto i kilka innych do tej pory mniej znanych/przedstawionych.
To jak wytłumaczysz te szpony (nie te od Godzilli), spadające samoloty, zniszczony samolot pasażerski, coś szybującego na niebie w dół itd. Godzilla raczej nie będzie latać po niebie.
Przecież nie twierdzę że Godzilla potrafi latać, aż tak głupi to nie jestem. Powtarzam tylko informacje z osobnego tematu na filmwebie - Toho nie zezwoliło na użycie oryginalnych wizerunków wrogów Godzilli. W tym filmie Król Potworów będzie walczyć z Muto - czymkolwiek to jest/one są - oraz kilka innych gadów/ptaków/cholery niepotrzebne skreślić.
Tylko efekty specjalne, np jak Godzilla wychodzi z wody, średniej jakości. Mam nadzieje, że nadrobią dobrą reżyserią
To jest CGI, a wiadomo że można to jeszcze znacznie poprawić. Należy spojrzeć jak Avatar wyglądał w pierwszych zwiastunach, a jak w wersji finalnej.
Trailer świetny. Nie mogę się doczekać. Pysk godzilli na końcu był nagrodą za tak długie oczekiwanie