PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85657
5,9 53 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

powinien być puszczany na filmówce jako film instruktarzowy xp

kyanka

HAHAHAAA http://www.filmweb.pl/film/Godzilla-2014-565162/discussion/3+10+NIEEEEEE+!!!!!!! !!!,2494032

użytkownik usunięty
TobiWUJO

Linkowanie własnego tematu który niewiele wnosi do dyskusji i jeszcze te teksty o masturbacji które tam są...
Polecam maść na ból dupy.

Ktoś kto ocenia Bruno na 10 i dodaje do ulubionych... chyba nic więcej nie muszę pisać.

dafciu7

A TY jak się wstydzisz swoich dzieł to nie zabieraj głosu i nie oceniaj innych, trollu.

TobiWUJO

Poczytaj sobie, bo chyba nie wiesz co piszesz człowieniu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)

ocenił(a) film na 3

9? Jesteś niewidomy i głuchy?

skalp_el

Olej to , do mojego postu też zleciała się wściekła i niedowartościowana gimbusiarnia z notami 7-10 i teraz drą pyski że tak nisko oceniłem tego "pustaka".

użytkownik usunięty
TobiWUJO

Jeśli ktoś "drze pyski" to tylko Ty tymi swoimi tekstami o masturbacji i tylko wg ciebie śmiesznymi "chichotami" napisanymi wielkimi literami dla efektu. Ale nie o to chodzi. W tamtym temacie prosiłeś o uzasadnienie oceny 7/10 innego użytkownika, a sam nie potrafisz uzasadnić swojej oceny 3/10 i zachowujesz się jak dzieciak. I kto tu jest gimbusem? You made my day :)

Jeśli zawsze w taki sam sposób oceniasz filmy, to ja nie mam pytań. Pozdrawiam ;-]

użytkownik usunięty

P.S - krytykować każdy potrafi, ale warto nauczyć się też uzasadniać swoją krytykę panie "mądry". Na razie ci to nie wychodzi.

użytkownik usunięty
skalp_el

Jak nie wnosisz żadnej merytorycznej treści do dyskusji, to najlepiej się nie wypowiadaj. Na tym portalu oceniamy filmy, a nie innych ludzi, nawet jeśli mają inny gust od ciebie. Tak zachowuje się zwykła dzieciarnia.

ocenił(a) film na 3

Dzieciarnia zawyża oceny takim kaszanom jak "Godzilla". Potem zamiast dobrych filmów mamy wysyp komiksowych gniotów.
I wcale nie oceniam ciebie, tylko film. Inteligentny człowiek czytając moje pytanie do ciebie wywnioskuje, że nie oceniam tego filmu zbyt dobrze.
A o gustach jednak się dyskutuje, bo inaczej takie portale jak Filmweb byłyby niepotrzebne. Zwłaszcza o gustach Polaków, bo tandeta z ulicy (wszędobylskie reklamy i banki, które powoli stają się atrakcją dla turystów) przeniosła się na ekran w postaci takich filmów jak "Godzilla".

użytkownik usunięty
skalp_el

A powiedz mi czy jesteś zaznajomiony z poprzednimi częściami serii o Godzilli, czy tylko widziałeś najnowszy reboot i wersję z 1998 roku?

ocenił(a) film na 3

Coś tam wcześniej widziałem, ale zawsze kojarzyło mi się z "Power Rangers". Zresztą, oceniam ten film, a nie poprzednie.

użytkownik usunięty
skalp_el

A co konkretnie ci się nie podobało w tej wersji? Chętnie poznam twoje zdanie na ten temat.

ocenił(a) film na 3

Lipna fabuła, nie wiem po co Cranston pojawił się w tym filmie, zagrał w 3 scenkach i zniknął. W sumie to to sprowadziło się do walki Godzilli z tymi stworkami, reszta była zupełnie niepotrzebna. Nie zwracam zbytnio uwagi na efekty, bo dziś dobre efekty specjalne w filmie to normalka. Najważniejsza jest dla mnie fabuła, a ta leży i kwiczy jeśli chodzi o serię "Godzilla". Wszystko sprowadza się do rozpierduchy, takie coś mnie nie bawi.

ocenił(a) film na 7
skalp_el

Cranston był potrzebny do wstępu filmu. Co Ty chciałeś od razu całą akcje i główne wątki bez wcześniejszego wytłumaczenia?

ocenił(a) film na 3
warzachew

Nic takiego nie napisałem. Chodzi mi o to, że bardzo dobry aktor zagrał w lipnym filmie jakąś poboczną rolę. Tylko on podobał mi się w tym filmie, reszta- prawie dno.