Tak więc Panowie ten film powinien dać wam sporo do myślenia. ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ .............Nie zdradzajcie swoich kobiet, bo one z zemsty mogą być zdolne do wszystkiego ^^
Swoją drogą ciekawa fabuła jak i końcówka. Film nie smierdzi przewidywalnością co lubię.
Dlaczego panowie? Całość została zorganizowana przez zdradzonych parterów - zdradzony mąż, zdradzona żona. Wiarołomna żona i wiarołomny mąż "dostali po uszach". Człowiek zdradzony (niezależnie od płci) łaknie zemsty i chociaż okruchu "jakiejś" sprawiedliwości.
No racja;) Jestem kobietą i chyba dlatego większą uwagę zwróciłam na rolę zdradzonej żony.
A sorki, myślałam, że jesteś mężczyzną, bo Twoja wypowiedź w moim odbiorze była jako obrona płci męskiej ;) Oczywiście ja do Panów nic nie mam ;)