Godziny strachu

Butterfly on a Wheel
2007
7,1 21 tys. ocen
7,1 10 1 21409
6,2 5 krytyków
Godziny strachu
powrót do forum filmu Godziny strachu

spoiler

ocenił(a) film na 7

Tak więc Panowie ten film powinien dać wam sporo do myślenia. ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ .............Nie zdradzajcie swoich kobiet, bo one z zemsty mogą być zdolne do wszystkiego ^^
Swoją drogą ciekawa fabuła jak i końcówka. Film nie smierdzi przewidywalnością co lubię.

storczykxd

Dlaczego panowie? Całość została zorganizowana przez zdradzonych parterów - zdradzony mąż, zdradzona żona. Wiarołomna żona i wiarołomny mąż "dostali po uszach". Człowiek zdradzony (niezależnie od płci) łaknie zemsty i chociaż okruchu "jakiejś" sprawiedliwości.

ocenił(a) film na 7
zielony_smok

No racja;) Jestem kobietą i chyba dlatego większą uwagę zwróciłam na rolę zdradzonej żony.

storczykxd

Też jestem kobietą :)

ocenił(a) film na 7
zielony_smok

A sorki, myślałam, że jesteś mężczyzną, bo Twoja wypowiedź w moim odbiorze była jako obrona płci męskiej ;) Oczywiście ja do Panów nic nie mam ;)

ocenił(a) film na 8
zielony_smok

a dlaczego zielony?

ocenił(a) film na 8
zielony_smok

Ale to na mezczyznie najwiecej sie oberwalo :)

ocenił(a) film na 8
dropsik417

* (bez NA )

ocenił(a) film na 1
storczykxd

Takie gowna dawno nie widzialem, na jego miejscu teraz bym zabral dziecko a ja wygonil na bruk niech sie goni psychopatka, jeszcze kopa na rozped, a film przewidywalny do bolu, zwlaszcza we fragmentach gdy on chce dzwonic na policje, a ona NIE!!! robmy co on karze tragedia 1/10