Gol II: Żyjąc marzeniem

Goal II: Living the Dream
2007
6,9 31 tys. ocen
6,9 10 1 30662
5,4 5 krytyków
Gol II: Żyjąc marzeniem
powrót do forum filmu Gol II: Żyjąc marzeniem

Bramki !!!!

ocenił(a) film na 8

Film ogólnie mi się podobał chodz końcowy mecz był przesadzony mogli to pokazać np. że w dogrywce strzelają to 1 zwycięską bramke !! A drugi minus filmu to gole zdobywane przez Santiego pff wolej z 30metrów i okno :P albo przewrotka oczywiście takie bramki się zdażaja ale raz na kilka sezonów a w tym filmi to co mecz Santi zdobywał ''bramki życia''

mAster_Z

Zgodzę się w 100% ;] dawno widziałem( a czesto dosc mecze ogladam) żeby były takie Gole! Pamiętam jak to było jak Rooney strzelił słynną bramkę zwoleja! To mówiono o niej z miesiąc! A ten to co tydzien brama xD Życie piłkarza nie jest takie piękne :| Żeby zostac gwiazdą futbolu trzeba miec: Mobilizacje, Talent oraz Szczęscie!

ocenił(a) film na 7
MatiWazny

z wszystkim sie zgodze a szczegolnie z tymi debilnymi bramkami..to TROCHE kpina byla ale jesli chodzi o zycie pilkarza to skoro wymiatal w Newcastle i przechodzi do Realu jako gwiazda to wiadomo ze duzo kasy bedzie zarabial no i zaskoczony pozytywnie bylem tym ze jak przyszedl jako gwiazda to i tak zaczynal jako rezerwowy.. :D

mAster_Z

całkowicie się zgadzam. W ogóle, te mecze były nieco ponaciągane. Drużyna przegrywa, w ostatnich minutach wchodzi rezerwowy i strzela jedną czy tam dwie czy trzy bramki. A finał LM... po prostu nie mogłam na to patrzeć (niestety, jestem wielką fanką Arsenalu i to co się tam działo irytowało mnie jeszcze bardziej, szczególnie brak jakiejkolwiek zgodności z historią).

ocenił(a) film na 8
mAster_Z

jak dla mnie to film sie mógł skończyc tak, ze Arsenal wygrywa 3-2 ale Santiago i Harris strzelaja po bramce i pokazuja ze sa kozakami xd