Pewnie w finale jakis rozgrywek spotkają Barçe i jeszcze z nią wygrają a bohater zostanie najlepszym zawodnikiem....
bleeee................
Ale czemu ten K******* Real! korka no! pewnie Peraz im zaplacil (producentom) bo w prawdziwym swiecie moga sobie tylko pomazyc o pokonaniu F.C. BARCELONY :)
=Visca el Barca=
O lOl :) Real vs Barca w tym sezonie juz zostalo pokazane kto komu mogl wytrzec buty jak cos to przypomne:
Real Madrid CF vs. FC Barcelona stadion Santiago Bernabeu (Madrid) "Gran Derby" wynik ... 0-3 dla Barcy !!
Mieli lole farta. Każdy ma kiedys szczeście. Moze przypomne wynik poprzedniego ich starcia- Real Madrid-FC Barcelona 4:2... To o czymś świadczy. Zresztą i tak Real zawsze był i będzie najlepszy. HALA MADRID!!!!!
pozdrawiam cie REALNY MADRISTO
barselonka jest cienka bo pomagaja jej sedziowie
jakis dziennik hoszpanski wyliczyl ze dzieki sedziom dostali 12 pkt
a jaka byla przewaga na REALEM kazdy wie
wiec szczrze mowiąć to REAL POWINIEN ZDOBYC LA LIGA
http://www.blaugrana.pl/index.php?goto=news&news=15957&kom=pokaz&dodat= [www.blaugrana.pl/index....]
To dla tych, ktorzy twierdza, ze Barcy pomagaja sedziowie. News ma ok dwa tygodnie.
Real to prwadziwi mistrze. Zawsze im kibicowałem i mimo słabszej formy nie przestanę, więc to oczywiste że ciesze się że główny bhater tam przechodzi. Co do barcy... Może nie będe się wypowiadał...
Kurcze, Gol 1 był całkiem niezły, ale teraz na te koszulki realu to nie będe mógł patrzeć - latynos przechodzi do klubu grubych brazylijczyków i wytapirowanych "gwiazd". Tylko Barca! W tym roku 3 raz z rzędu liga i obrona LM.
Obwieszczenie dla tzw. dzieci neostrady typu "Realny Madrista" i "Madritista" - uważacie się za fanów Realu, a nawet nie potraficie poprawnie napisać słowa MADRIDISTA... i nawet nie próbujcie się tłumaczyć, że zrobiliście to specjalnie. Ta wiedza to podstawa! Tak żenująco niski poziom wiedzy kibiców "Blancos", jest jak najbardziej adekwatny do poziomu gry tego klubu. Nawet te "wielkie" transfery Calderóna nie uratują was w tym sezonie...
PS - W 3. części reżyser zrozumie swój błąd i zrealizuje transfer głównego bohatera do FC Barcelony... ;)
DZIECI NEOSTRADY?? Nie wkurzaj mnie koleś, bo sam gówno wiesz o piłce. Rzeczywiście zrobiłem błąd, i dziękuję że go zauważyłeś. Nie zrobiłęm tego specjalnie, po prostu się pomyliłem, a ty od razu po mnie jedziesz, jakby wielka tragedia się stała. I jestem wielkim fanem Realu, nie wiem co ci do tego. A ty dalej kibicuj swojej Barcelonie, jak większość kibiców. Tylko że ci "kibice" przeżucili się na Barcę, kiedy zaczęli grać lepiej. Gdy zaczną przegrywać- odwrócą się od niej. Ja kibicuję Realowi od 10 lat i nie przestanę!
Wiedziałem, że tak będzie. Pomyliłeś się tworząc coś tak unikatowego, jak twój nick? Dobry żart. A "dzieckiem neostrady" można być zawsze, bez względu na to, ile lat kibicuje się Realowi Madryt. Aha - i jeszcze jedno. Mów mi Pan, boś dla mnie za krótki wiekiem, a poza tym - nie jestem twoim kolesiem... Pozdro :)
Nie zrozumiałeś mnie. Miałem wcześniej inny nick i niedawno go zmieniałem. Zresztą ludzką rzeczą jest się mylić, NAWET przy nicku, panie nieomylny. A do ciebie to mogę zwracać się najwyżej Pani.
Pani? Czyżbyś, oprócz dysgrafii, miał również kłopot z rozpoznawaniem płci? U R Pathetic! :)
A zamiast pisać te swoje bzdurki dotyczące uwielbienia dla Madrytu, lepiej byś się wziął za naukę, bo w końcu dzisiaj idziesz do szkoły. Rodzice pewnie nie chcieliby, żebyś złapał jakąś jedyneczkę już na starcie nowego roku... :)
No wiesz, Kot Rudolf to taki nick, że do końca nie wiem jakiej płci jesteś. Ale wątpie czy facet wypisywałby takie bzdury na temat piłki nożnej. I skąd ty niby wiesz, ile mam lat?? Nie mów że wywnioskowałeś to z tego, że kibicuję Realowi. I powiedz mi jeszcze, dlaczego ty tak mnie jedziesz- coś ci zrobiłem? Oprócz tego oczywiście, że nie jestem fanem Barcy....
Nie wiedziałeś jakiej jestem płci? Bidulka... jak trzeba trochę pogłówkować, to widzę, że zaczynasz się gubić. Wszystko jest widoczne, czarno na białym. Prawdę nazywasz bzdurą - a to dobre. Zacytuję ciebie: "Real to prwadziwi mistrze" - co niby mam sądzić o tym nonsensie (zarówno ortograficznym, jak i sportowym)? Prawdziwi mistrzowie, bo co? Bo kiedyś grali dobrą piłkę i nazbierali najwięcej pucharów... ale co ty możesz wiedzieć o historii swojego klubu, skoro nawet nie znasz pisowni słowa madridista (tylko proszę, nie zacznij mi tu zaraz wklejać cytatów z Wikipedii). Post scriptum - każdy może napisać, że kibicuje od 10 lat. Pozdro :)
Zaczynasz mnie irytować chłopie... I moim zdaniem Real jest mistrzem i tyle!! Kibicuję im i co mam napisać? że są ciotami i nie umieją grać? Bo ty tak chcesz?? Nie wystarzczy to że najwięcej razy wygrali Ligę Mistrzów? Dla mnie po prostu są mistrzami i zawsze będą. I przestań w końcu wypominać mi ten błąd! Bo to była pomyłka, nieważne co ty o tym sądzisz. Mam twoje zdanie głęboko w dupie. Również w sprawie tego, że nie wierzysz mi, że Realowi kibicuję 10 lat. Jeśli mnie pamięć nie myli to nawet prawie 11. I jeszcze jedna prośba- mógłbyś przestać mnie obrażać? Bo powoli mam tego dosyć. Jeśli chcesz wymienić poglądy to napisz normalnie... Mimo wszystko, pozdro
Chłopie - nie irytuj się, bo wpadniesz w stres i kompleksy. A jeżeli nazwanie cię "bidulką" traktujesz jako obelgę, to najmocniej przepraszam... ;)
Temu kur*** Real bo pomysł na film dał Beckham a kase wyłożył Real! Barcelona nie wypromuje takiego filmu bo ma za tempych piłkarzy i za głupi zarząd i nie stać ich bo są biedni w porównaniu z Realem czy Chelsea!
Tak było w dodatkach na DVD. Ale Santiago na koniec trafi do reprezentacji Argentyny:-D Tzn. w trzeciej części.
1 cześć filmu była fajna. Taka luźna i zabawna. Miała w oglądaniu. Nie interesowało mnie to w jakim klubie grał Santiago, ale to w jaki sposób grał. Tak samo będzie zapewne w 2 cześci filmu, nie ważne czy to Real, czy ta Barcelona, jest mi to wszystko jedno. Jedyne co mnie zirytowało to, to że się kłucicie o to kto jaki klub lubi. Ważne jest aby być na stałe ze swoim klubem. Prawdą jest, że sporo jest kibiców starej daty Barcelony, ale jedną rzecz muszą i oni przyznać, chodzi mi o to, że wielu ludzi przerzuciło sie z Realu na Barcelone, jedynie dlatego, że zaczeła ona coś tam wygrywać. Jeśli macie zamiar sie oburzyć to przypomijcie sobie co było z MU(Manchester United), to samo, była na niego moda i miał wielu kibiców, teraz Ci zmienni kibice są za Barceloną. To tyle co mam do napisania na ten temat.
P.S. Ja pozostaje do końca wierny memu zespołowi. CHEALSE (nie obraziłbym się jak by tam Santiago grał :):)) Grunt to stałe uczucia :)
Masz całkowita racje z sezonowościa kibicoów i to mnie w tej chwili najbardziej denerwuje jak wchozde na strone mojego ukochanego klubu zawsze w komentarzach widze jak sie kloca "kibice" realu i barcy. zamiast podjac jakas konstruktywna rowmowe oni sie potrafia tylko wyzywac kto jest lepszy i kto wygrywal co najciekawsze mowia tylko o ostatnich 2 sezonach, pamietaja to ze real w tamtym sezonie przegral a w tym barcelona, nie znaja histori klubow nie wiedza o nich nic oprocz tego ze Dinho gra w barcelonie wiec jest najlepsza. postanowilem byc obiektywny wiec nie bede mowil za kim jestem (a stoje od wielu lat za tem samym klubem, wiec sie uwazam za kibica)i nie bede nikogo atakowal oprocz tzw kibicow ktorzy potrafia sie wylko wyzywac. POzdrowienia dla prawdziwych fanów:)
I tak najlepszy jest AC MILAN. FORZA MILAN! A co do tej kłótni. To nie powinna mieć miejsca, a każdy kibic powinien się szanować, bo z takich kłótni wynikają burdy na stadionach i poza nimi.
Pozdrawiam!
MAm stałe uczucia ,wiec BArca,Manchester United,Celtic Glasgow od sezonów 1998,wcześniej Borrussia Dortmund dla której mam sympatie do dziś
Rozśmieszają mnie te dzieci, które broniąc swojej ukochanej Barcy zapowietrzają się i ślinią z wypiekami na twarzy pisząc jaka to Barca jest wspaniała, super i wogóle!! Dawniej kibicowałem Realowi, kiedy nie szastał kasą kupując pseudo gwiazdy, którym zawdzięcza swoją pozycję w tabeli i osiągnięcia w LM. Odkąd polityka transferowa Realu zmieniła się i zaczęto kupować cwaniaków za rekordowe kwoty i wreszcie kiedy kupiono Beckhama (pedałek i panienka NINAWIDZĘ GO) wstrzymałem się z sympatią do tego klubu i do dzisiaj zostaję obojętny! Jednak widzę, że nareszcie prezesi wzięli się do roboty i zaczyna się naprawianie, więc myślę, że już niedługo będę mógł się cieszyć ze zwycięstw Galacticos! Co do Barcy to naprawdę szkoda mi tych dzieci, które uważają Ronaldinho za bóstwo, a Barce za Olimp, gdzie grają bogowie, nie chcę obrażać stałych kibiców tego klubu, którzy kibicują im od dłuższego czasu, bo ich szanuję! Myślę, że Barca nie ma szans na LM w tym roku! Z ligą musiałbym się zastanowić ale wydaje mi się, że będzie trudno! Barca nie wygra LM wielu jej bachorowatych kibiców przerzuci się na jakiś inny klub, który im chwilowo zaimponuje, aż wreszcie dorosną i zrozumieją, co to znaczy być kibicem! ONLY WHITE STAR & THE REDS!!