Głupi, pyszny, a na dodatek beszczelny. Ja jako kibic realu przyzwycziłem sie do tego typu ludzi i nie robią już oni na mnie żadnego wrażenia, więc jeśli chcesz się człowieku ponapinać to idź na forum swojej barcy. A do Madridisty- szacunek dla Ciebie, nie dawaj sie takim osłom.
90% kibiców barcy w Polsce to dzieciaki, które musiały zacząć komuś kibicować przez presję wywieraną przez rówieśników itp. a że barca ostatnimi czasy grała bardzo dobrze, to wszyscy ją teraz uwielbiają. a mało kto potrafi pewnie wymienić cały skład...
pozdrowienia, dla prawdziwych kibiców i tych z barcelony i tych z MADRYTU! !! !!
zgadzam się z tobą jak najbardziej, dzieciaki zaczęli kibicować barcy jak przeszedł Ronaldinho, praktycznie jakby zrobił sondę z czy się kojarzy barcelona 99% napisała by że z Ronaldinho,
Ja kibicuje Realowi już nie pamiętam od kiedy, chyba pierwszy klub lub drugi bo jest jeszcze Man Utd. I mimo że ostatnimi czasy przechodzi kryzys wierzę że będzie ok.
Ja to widzę trochę inaczej. Moim zdaniem 90% kibiców Realu to właśnie dzieciaki(nie mówię ogólnie, podaje tylko wyniki swojej obserwacji w granicach swojego miasta tak więc bez obrazy:)) które są pod wrażeniem składu Realu. Nie powie mi nikt, że takie nazwiska jak Raul, Ronaldo, Beckham, Zidane, Figo, R. Carlos. Te nazwiska robiły wrażenie i to właśnie dlatego kibice uważali Real za swój ulubiony zespół. Oczywiście szacunek dla osób, które są ze swym klubem na dobre i na złe, ale takich osób jest mało.