Gol II: Żyjąc marzeniem

Goal II: Living the Dream
2007
6,9 31 tys. ocen
6,9 10 1 30662
5,4 5 krytyków
Gol II: Żyjąc marzeniem
powrót do forum filmu Gol II: Żyjąc marzeniem

Przecież to jest plakat z pierwszej części filmu!!! A tytuł to też z kosmosu wzięty!!! Kto to taką kiche odstawia???

ocenił(a) film na 6
Wilfinho

Plakat jest raczej z drugiej części. Podtytuł "The Dream Begins" moim zdaniem dotyczy dwójki. Pozdrawiam

jacob_eat_world

Skoro twoim zdaniem plakat jest z drugiej części to dlaczego jest on zamieszczony również jako plakat do części pierwszej?? A jeśli chodzi o podtytuł to troche dziwne jest nazywać drugą część filmu "Marzenia się zaczynają" :/ , a po za tym podobne hasło, mianowicie "Every dream has a beginning", widniało na plakatach pierwszej części filmu, więc nie wydaje mi się żeby "The Dream Begins" dotyczyło drugiej części. Powiem więcej, moim zdaniem ktoś z użytkowników Filmwebu wymyślił sobie ten tytuł bo na żadnej innej stronie nie spotkałem się z takim tytułem.

ocenił(a) film na 6
Wilfinho

ja to proponuje poczekać jak film już będzie w kinach i wtedy będzie można samemu zobaczyć jaki jest oryginalny tytuł

ocenił(a) film na 10
Wilfinho

No przeciez bohater w pierwszej czesci nie gral w Real-u a tu ma koszulke Galacticos, ten plakat na bank jest z drugiej...

yerodin

No przeciez jest napisane na plakacie GOAL II LIVING THE DREAM i Munez w koszulce Realu ( chyba realu, bo obok RONALDO :P )

ocenił(a) film na 6
Poznaj_Rzeznika

hehe tylko, że wcześniej gdy ten temat był zakładany był zupełnie inny plakat =] dlatego uważam, że temat sie wyczerpał :P

Pierek

też tak uważam :D poprzednio, gdy zakładałem ten temat plakat był inny, ten już jest wporządku ;)

Wilfinho

kolega w ogole CIe nie rozumiem wlasnie skonczylem ogladać goal 2:The Dream Begins i nie jest to jedynka w zadnym wypadku wiec skoro masz duzo nie wiedze to radze sie nie odzywac