Gol II: Żyjąc marzeniem

Goal II: Living the Dream
2007
6,9 31 tys. ocen
6,9 10 1 30662
5,4 5 krytyków
Gol II: Żyjąc marzeniem
powrót do forum filmu Gol II: Żyjąc marzeniem

...ma==na które mam nadzieję, ktoś znajdzie odpowiedź ;)

Ale najpierw moja opinia o filmie. Krótko mówiąc, jest to najbardziej udana kontynuacja fabularna części pierwszej. Może historia trochę naciągana, ale co tam ,ważne, że ogląda się to przyjemnie. Dobra, nie będę przedłużał, pora na questy:

1. Dlaczego w obsadzie filmu nie jest wymieniony Rutger Hauer, grający przecież trenera Realu Madryt?

2. Czy nie uważacie, że Gavin Harris jest w tym filmie w pewnym stopniu odzwierciedleniem Devida Beckhama? ;) Czy tylko ja mam takie odczucie?

3. Dlaczego skoro film dzieje się w jako takich realiach i większość zdarzeń faktycznie występuje w światku piłkarskim to czemu finałowy meczy między Realem a Arsenalem odbywa się na Estadio Santiago Bernabéu (stadion Realu)? Przecież z zasad jasno wynika, iż stadion w takim pojedynku (a przypomnijmy, że finał jest jeden - nie ma spotkań wyjazdowych) musi być neutralny z wiadomych względów (np. kibice;))?
Jak już trzymać się realiów to się trzymać!

Dzięki z góry za odpowiedzi.

Moja ocena filmu: 8/10

ocenił(a) film na 7
Kuros

3. Nie musi. Stadion na finał wyznaczany jest przed początkiem sezonu. Jeżeli akurat drużyna która na nim gra dotrze do finału to będzie grać u siebie.

ocenił(a) film na 8
w00cash1234

Dzięki za odpowiedź, ale jakoś tego pewny nie jestem ;)

Zna ktoś odpowiedzi na pozostałe dwa pytania?!

ocenił(a) film na 4
Kuros

Ad.2) Tylko ty mosz takie odczucie...^^

"Krótko mówiąc, jest to najbardziej udana kontynuacja fabularna części pierwszej. Może historia trochę naciągana, ale co tam ,ważne, że ogląda się to przyjemnie."

HAHAHA! Uświadomie cie, że mało filmów widziałeś. Te 2 zdania są tak głupie, że aż śmieszne! Weź sie lepiej człowieku nie wypowiadaj więcej!

ocenił(a) film na 8
ksg666

Rutger Hauer jest wymieniony w czołówce;) Poszukaj;)

ocenił(a) film na 8
ksg666

Rutger Hauer jest wymieniony w czołówce;) Poszukaj;)

ocenił(a) film na 8
OeSteErRLZ

@ksg666 - czy ja wiem czy tylko Ja... Nie musisz mnie uświadamiać faktu, że nie jestem kinomaniakiem, bo sam to wiem. Jednakże nie zmienię zdania na temat tego filmidła i tyle...

@dekonezz - może w filmie jest, ale na FW jakiś czas temu jeszcze go wymienionego nie było, ale... już jest ;)