Gol II: Żyjąc marzeniem

Goal II: Living the Dream
2007
6,9 31 tys. ocen
6,9 10 1 30662
5,4 5 krytyków
Gol II: Żyjąc marzeniem
powrót do forum filmu Gol II: Żyjąc marzeniem

Real jest słaby,stał sie przeciętnym hiszpańskim klubem:)A że kupują gwizdorów to już inna sprawa.Dziwie sie tych ludzią którzy chcą grać w realu i chelsea.W realu sie marnują zawodnicy:) pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
planeta

Zgadzam się z Tobą. Kupują gwiazdy, a mają świetnych, młodych zawodników, którym blokują miejsce w pierwszej jedenastce. Po drugie sprzedają takich zawodników jak chociażby ostatnio Robben czy Sneijder. Po trzecie i najważniejsze, uważam, że większość "gwiazdeczek" po prostu się marnują. Przykładem jest chociażby Beckham.

fanmanu

Lepszy Real niż k**wy z Manchester United 1

ocenił(a) film na 10
Onomatopeter

przeproś matke za to że cię urodziła frajerze

planeta

a ty przeproś starą za to że cię nie kocha h*ju

Onomatopeter

uuuu ostro cisniesz znawco pilki "kopanej". ja osobiscie uwazam,że MANU jest najlepszym klubem na swiecie i to nie dlatego,że graja tam slawy.dlatego,że graja z sercem czego brakuje np.realowi.koniec. i nie wrzucaj innym synku.kultury troche.

Jane_Mary20

brat mi się kurde włamał i na forum powypisywał różne głupoty i teraz kurde zrobił za mniie debila sory za niego ; (nie jestem wielkim fanem realu tapetę mam bo logo mi się rzuca w oczy jak szukam)

Onomatopeter

no to mu przekaz-nie wrzucaj na innych podszywajac sie pod kogos synku i kultury troche cFaniaczku mały Ty jeden Ty.no i tyle mu przekaz.