Gol II: Żyjąc marzeniem

Goal II: Living the Dream
2007
6,9 31 tys. ocen
6,9 10 1 30662
5,4 5 krytyków
Gol II: Żyjąc marzeniem
powrót do forum filmu Gol II: Żyjąc marzeniem

taka bedzie druga czesc ciekawe czy byl brany pod uwage inny klub???

parker

tak piszesz bo nie lubisz realu i co może dlatego ten film ci sie nie bedzie podobał??

ocenił(a) film na 10
parker

Może i był brany pod uwagę inny klub, ale czy to ma znaczenie? Ta trylogia ma głównie promować piłkę nożną, a nie kluby. Nie mógł przejść do barcelony, bo firma, która ich sponsoruje, Nike, nie ma umowy z producentami tego filmu. Mi się zdaje, że większość wypowiadających się na tym forum "kibiców" barcelony to sezonowcy. Jeśli nie długo wasz "ukachony od zawsze klub" zacznie przegrywać, to przeżucicie się na tn, który teraz ciągle wygrywa.

ocenił(a) film na 10
zzz

Popieram cię w 100% w sprawie tego kibicowania tych przezutek

zzz

Racja jest w realu bo Real sponsoruje adidas w I Golu też był w drużynie ze strojami adidasa (Newcastle)
a w III części będzie grał notabene w reprezentacji Argentyny(też ma stroje adidasa) choć nie wiem skąd
Santiego zawsze kojarzyłem z Meksykiem albo USA(ale te mają stroje Nike). Jeszcze jedno twórcy flimu
maja podpisaną umowę z FIFA a ta z kolei z adidasem.

P.S. Dobrze że wogóle ktoś chcił zrobić trylogię z filmem na temat futbolu.
I nie ma co narzekać że nie w tym klubie gra itp.

Ja tam real od 8 lat lubię więc nawet ciesze się że jest w tym filmie!

Pozdro! Miłego oglądania filmu!

zzz

Racja jest w realu bo Real sponsoruje adidas w I Golu też był w drużynie ze strojami adidasa (Newcastle)
a w III części będzie grał notabene w reprezentacji Argentyny(też ma stroje adidasa) choć nie wiem skąd
Santiego zawsze kojarzyłem z Meksykiem albo USA(ale te mają stroje Nike). Jeszcze jedno twórcy flimu
maja podpisaną umowę z FIFA a ta z kolei z adidasem.

P.S. Dobrze że wogóle ktoś chcił zrobić trylogię z filmem na temat futbolu.
I nie ma co narzekać że nie w tym klubie gra itp.

Ja tam real od 8 lat lubię więc nawet ciesze się że jest w tym filmie!

Pozdro! Miłego oglądania filmu!

ocenił(a) film na 10
parker

Widze że tempy jesteś! Film jest pomysłem Beckhama i on wymyślił prawie cały scenariusz! A głównym producentem filmu jest własnie Real Madryt więc zastanów się czy w takiej sytyłacji brał byś Barce sojego wroga czy inny klub żeby mu reaklame robić?! A tak pozatym Real jest największym klubem na świecie i gdyby w takim filmie Santiago prędze j czy później nie trafił tam to by było tempe jak ty!

użytkownik usunięty
dante107

Gwoli, ścisłości Real nie jest największym klubem na świecie

ocenił(a) film na 2
dante107

A czy Beckham był też operatorem kamery?

ocenił(a) film na 2
dante107

Real Madryt jest głównym producentem....hmmmm proszę podaj mi źródło bo srasznie mnie zaitrygowało skąd bierzesz takie rewelacje? To jakaś strona z dowcipami?