Gorączka

Heat
1995
8,1 175 tys. ocen
8,1 10 1 175328
8,6 53 krytyków
Gorączka
powrót do forum filmu Gorączka

Slyszałem wiele opini, iż ten film uważany jest za "geniusz", za "najlepszą sensacje"...w takim razie postanowiłem zobaczyć co to za cudo. Musze przyznac ze jestem lekko zawiedziony. Oczekiwałem wielkiego kina a dostałem tylko dobry film. Bardzo dobre kreacje aktorskie Pacino i De Niro. Muzyka nie zachwyca poza ostatnim kawałkiem, który jest godny uwagi. Bardzo dobrze zmątowny film, który ma w sobie praktycznie wszystkie elementy które powinna miec sensacja, ale.........nic nowego nie wnosi, nie wywyższa sie jakos ponad inne sensacje, jest za długi.
Podsumowując - dobra sensacja i tyle

7/10

ocenił(a) film na 10
kAMSON

Prosze podaj mi tytuł lepszego filmu akcji wg Ciebie bo ja nie znam tlko nie pisz ,ze "Man on Fire" bo przy "Heat" to smiech na sali :p
Jezeli nie podobała Ci sie muzyka cóz bywa i tak jak dla mnie jest znakomita ,a moze widziales wersje w tv to nie mamy o czym rozmawiac ;p peace:)

ocenił(a) film na 7
kAMSON

Zgadzam sie... dość dobry film... nic więcej... na pewno nie arcydzieło... Momentami nawet dość nierealistyczny, sztuczny, nudnawy... Ale do obejrzenia... Znam lepsze i gorsze... ;)