Tyle wystarczy na temat tego filmu.........
Średni Pacino ????????? Widziałeś scene z tym murzynem w dziupli samochodowej ???? Widziales dialog z DeNiro w resteuracji ?? Al przeszedł tam samego siebie
Obaj panowie swietni, szkoda tylko ze w dwoch scenach (restauracja i koncowa) grali razem. Naszczescie krecony jest teraz film gdzie obaj grac bede partnerow policyjnych, no i wreszcie od czasow kasyna scorsese nakreci cos z de niro czyli frankie machine!!! Ale bedzie sie dzialo.
,,Naszczescie krecony jest teraz film gdzie obaj grac bede partnerow policyjnych,,
!!!!!!!!!!!!! - Czy mógłbym poprosić o linka do newsa z tą informacją?
Ludzie! mam male "ale" odnośnie strzelaniny. Mann zapomniał o jednym szczegule. Worki po napadzie na pewno sporo ważą. Nawet biorąc pod uwagę, że De Niro, kilmer, Sizemore to chlopy jak dęby, to czy worki z pieniędzmi są na prawdę takie lekkie? Gdy De Niro i Kilmer biegną, worki latają, jakby miały w środku styropian (pewnie tak było) , a na twarzach bohaterów nie widac najmniejszego wysilku z powodu cięzaru na plecach.
ej gościu, gdybym na plecach miał wór z kilkoma bańkami to na pewno bym nie odczuwał zmęczenia :p ...
Wracajac do tematu, nie zgodze się z wypowiedzią kolegi ze Pacino wypadł średnio ... moimk zdaniem jego gra jak i De Niro to najlepszy duet od czasu Butch Cassidy i Sundance Kid! ...
Ja równiez się nie zgadzam ze średnim Alem! Jak dla mnie obaj zagrali genialnie. W ogóle film mnie mile rozczarował, nie spodziewałam się tego, że aż tak mi się spodoba; oglądałam go głównie dla obsady. Restauracja i scena końcowa to dla mnie perełki, no i te strzelanki.. rozkładają na łopatki :D Z chęcią bym go obejrzała jeszcze raz:)
Wg mnie totalny majstersztyk. pzdr dla wszystkich;)
Ja mam tak samo!restauracja,skok na bank z póżniejszą strzelaniną i pierwsza akcja w tych maskach to genialne sceny,ale końcówka jest wprost piękna(chyba najleprze zakończenie filmowe jakie widziałem) !!!pozdro 4 all!!! ,,zapraszam do siebię,,
Średni Al Pacino?????!!!!!!Nigdy się z tym nie zgodzę. Zagrał świetnie. Przyjrzyj się dobrze.Zobacz,że znakomicie odgrywa swoją rolę.Prowadzi śledztwo tak jakby na świecie nie istaniało poza tym nic innego:)
Chyba z drzewa spadłeś. De Niro jest średni w porównaniu do umiejętności All'a. Fakt, że De Niro jest specyficzny, macho i w ogóle idol nastolatków, ale powiedzenie, że gra lepiej od All'a Pacino to przegięcie :/
wg mnie obaj panowie zagrali kapitlane role,ja osobiscie wole de niro ale w tmy filmie nie sposob wybrac lepszego,chyba nigdy nei bylo tka fantastycznegio pojedynku postaci i aktorow w jednym filmie,nie wspomnie op scenie napadu na bank i pozniejszej strzelaninie,przeciez ta scena jest tak elektryzujaca!!!!Noi oczywiscie rozmowa w restauracji.MAJSTRSZTYK PRZEZ OGROMNE M,daje 12/10!!!
P.S:Noi jak pacino rozpiperza telwizor!!:):):)
Tylko szkoda mi tej dziewczyny która De Niro zostawił w ostatniech chwili,oczywiscie film nie skończyłby sie tak dobrzergdyby uciekł ale w zasadzie to troche mu kibixowałem,był honorowy i do cholery dało sie go lubić!