Gorączka

Heat
1995
8,1 175 tys. ocen
8,1 10 1 175343
8,6 53 krytyków
Gorączka
powrót do forum filmu Gorączka

Gorączka w tv

użytkownik usunięty

19-12-2011, tj. poniedziałek, Polsat, godz. 22:40

ocenił(a) film na 10

Obejrzę po raz kolejny, świetny film!

ocenił(a) film na 8

Trochę późno, mogę nie dotrwać do końca :(

ocenił(a) film na 10

Ja odradzam oglądanie. Z lektorem to nie to samo a po drugie Polsat zapewne zaserwuje nam górę reklam

użytkownik usunięty
LuBe

nie przesadzałabym z tymi reklamami. ostatnio i tak się ograniczyli, a w tych godzinach nie ma "brania", więc firmy nie wykupują tak duzo czasu antenowego. ;)

o matko jak można taki film oglądać w polsat.

użytkownik usunięty
kondi143

Polsacie - odmienia się.
nie wiem właściwie o co wam chodzi. reklamy, reklamami, okej, ale przynajmniej wysikać się można. poza tym, od wielkiego dzwonu puszczą jakiś niezły film i co? dla mnie to bez różnicy czy to TVP1, TV Puls czy Polsat.

"przynajmniej wysikać się można" - stary... podczas reklam polsatu, zdążyłbyś się wysrać, wykąpać i ogolić, zrobić kolacje całej rodzinie, pościelić łóżko i chwile posiedzieć na fotelu nim się skończą ;) (testowane)

użytkownik usunięty
Skillet

ogólnie to jestem stara i się nie golę. ;)

ocenił(a) film na 10

nawet jak się przeboleje te reklamy to i tak lektor psuje ten film

użytkownik usunięty
LuBe

nie wiem, nie oglądałam jeszcze tego filmu.
obawiam się jedynie, że to nie lektor, a Val zepsuje mi cały film bo nie znoszę go na ekranie.

użytkownik usunięty

No i jak, nadal go nie znosisz na ekranie?

użytkownik usunięty

w tym filmie było okej, ale polubić go nie polubiłam.

sorry, nie spojrzałem na nick. Ale generalnie podczas reklam idzie zapomnieć o czym był film.. więc oglądanie filmów w TV mija się z celem, chyba że jakaś sensacyjka bez polotu :)

użytkownik usunięty
Skillet

dla mnie oglądanie takiego filmu w tv to główny minus z powodu godziny i czasu trwania tego filmu. mam nadzieję, że będzie warto. ;)

ocenił(a) film na 10

bedzie... scena De Niro z Pacino w restauracji, najlepsze

użytkownik usunięty
ostrusik1

Dawaj forse.
Uwazaj bo cie za takie zarty stukna.

ocenił(a) film na 10

jak dla mnie film wszechczasów. i dialog de niro z pacino w restauracji to absolutny majstersztyk.
- mam kobietę
- i co jej mówisz?
- że jestem handlowcem

będzie.

W tej chwili jest jedna z najlepszych scen w historii kina xD

użytkownik usunięty
neo_angin

ich rozmowa w tej restauracji jest mistrzostwem!

ocenił(a) film na 10

przed przeznaczeniem nie uciekniesz. wszystko tak jak opisalem.

użytkownik usunięty
kinoman0

nie jesteś w szkole?

ocenił(a) film na 10

o to samo moge spytac ciebie. nie odwracaj kota ogonem.

użytkownik usunięty
kinoman0

ja już skończyłam lekcje.
nie odwracam. po prostu nie wiem niby co miałabym ci na to odpisać. nie było to pytanie, więc o co chodzi?

ocenił(a) film na 10

ja tez skonczylem lekcje. jest 13. juz pisalem ze mam codziennie na 7-30 wiec logicznym jest ze nie koncze szkoly o 16.

użytkownik usunięty
kinoman0

ja mam lekcje o 8:00 i w poniedziałek mam lekcje do 15:00, więc dla mnie to nie jest takie logiczne jak dla ciebie, mistrzu inteligencji.

ocenił(a) film na 10

inteligencja nie ma tu nic do rzeczy. wystarczy ze zrzucisz z siebie jarzmo sarkazmu i zlosliwosci ktore skutecznie przeszkadza ci w uwaznym czytaniu
i interpretowaniu moich wypowiedzi.

użytkownik usunięty
kinoman0

nie chce mi się zrzucać żadnego jarzma. ty też mógłbyś zrzucić jarzmo tej prowokacji z oceną Deppa.

ocenił(a) film na 10

nawet jesli bylaby to prowokacja to nie nazwalbym tego jarzmem bo zadnego przymusu by w tym nie bylo.

użytkownik usunięty
kinoman0

mniejsza o jarzmo. jesteś trollem i prowokatorem. nie możesz zaprzeczyć.

ocenił(a) film na 10

nie lubie wyrazenie troll. ma pejoratywny wydzwiek. owszem lubie prowokowac.ale nie powiedzialbym ze 100% mojej egzystencji na fw to prowokacja.

kinoman0

Wagary? Nie ładnie.

ocenił(a) film na 10
neo_angin

nieladnie.
dzis wytrwalem do konca.

kinoman0

My bad. Samemu się wagarowało więc to nic złego dla mnie.

ocenił(a) film na 10
neo_angin

lubie dluzej pospac wiec czasem zdarza mi sie rowniez nie przychodzic na pierwsza lekcje. najczesciej na angielski. kobieta mnie lubi wiec uchodzi mi to plazem.
poza tym gram w szkolnej druzynie siatkowki wiec jesli nie mam ochoty nie musze uczestniczyc w zajeciach z wfu hehe

ocenił(a) film na 10
kinoman0

obejrzalem, ale nie do konca, chyba bede musiał obejrzec jeszcze raz (8) od poczatku...

ocenił(a) film na 10
ostrusik1

mou green, chyba zaczerpniety z ojca chrzestnego..