Gorączka

Heat
1995
8,1 175 tys. ocen
8,1 10 1 175328
8,6 53 krytyków
Gorączka
powrót do forum filmu Gorączka

Kane & Lynch

ocenił(a) film na 10

Wielbiciele "Gorączki" i gracze koniecznie obczajcie tą grę bo świetnie oddaje klimat i akcję, którą można zaobserwować w filmie. Sami twórcy
przyznają że chcieli stworzyć rozrywkę inspirowaną dziełem Manna. Napad na bank, przebijanie się przez ulice pełne gliniarzy jak żywo przypominają to co widzieliśmy w filmie. Naprawdę polecam.

kabal92

Jeden z lepszych filmów,jaki kiedykolwiek oglądałam.Bardzo dobra obsada.De Niro i Al Pacino razem to super zestaw.Daję10/10 :)

kabal92

Gra jest świetna... W grze są nie tylko elemrnty inspirowane "Gorączką" Mann'a, ale również i np. "Zakładnikiem" Mann'a - choćby ta scena w nocnym klubie kiedy Vincent ma zabić azjatyckiego gangstera - w grze jest podobny motyw z porwaniem córkie azjatyckiego boss'a. Pozdrawiam i polecam

ocenił(a) film na 10
Diakon_Frost

To prawda. Ta gra ma genialny, filmowy klimat. Szkoda że jest taka krótka. Początkowe odbicie z konwoju i przedzieranie się przez japońską uliczkę miażdży Mannowską stylizacją.

ocenił(a) film na 8
kabal92

Taa dokładnie o tym samym pomyślałem grając w K&L gra bardzo dobra , film z resztą też .