Gorączka

Heat
1995
8,1 175 tys. ocen
8,1 10 1 175343
8,6 53 krytyków
Gorączka
powrót do forum filmu Gorączka

Dlaczego Hanna wpada w furię po powrocie na komisariat po pamiętnej kultowej scence jak OKO W OKO gada w barze z Neilem ? Bo w tym wlaśnie momencie napisy mi sie urywają ... czyżby chodziło o to że gliny zgubiły pluskwy? Prosze o odp bo chcialbt\ym sie upewnić a z angielskiego noga jestem;D

ocenił(a) film na 10
MilesQuaritch

Bo cała "ekipa" (poza Trejo) się urwała glinom, zgubili ich i wyrzucili pluskwy

Kain

no czyli dobrze kombinowałem i nie taki jednak noga ze mnie ... nadal uważam że Ralph winien dostać wp...ol ;D dzieki

MilesQuaritch

Wiesz to troche bez sensu : skoro wszyscy chłopcy McCauleya no i on sam wykryli i wyrzucili pluskwy to dlaczego nie powiadomili o nich Trejo ? Przeciez to był ich kumpel od skoków , co to z nich za zespół że zioma zostawiją na podsłuchu psów? Znowu widze maly brak logiki w tym filmie ...

ocenił(a) film na 10
MilesQuaritch

źle na to petrzysz. Trejo też wiedział o pluskwach i ogonie ale on jest pierdoła :) i nie udało mu się ich pozbyć

ocenił(a) film na 9
Kain

Ty tez na to zle patrzysz. Posluchaj co De Niro mowi po skoku... Trejo udaje, ze nie zgubil ogona (czy ogonu?), bo ich sprzedal. Dlatego De Niro go potem scigal.

ocenił(a) film na 10
Rlyeh

Trejo ich nie sprzedał. Po prostu nie zgubił policji. Wsypał ich kumpel Van Zanta (Hugh Benny) po tym jak wpadli do Treja do domu i go zaszantażowali. Tyle w temacie.