Bo ponieważ :) jak juz wiekszosc z fanow tego filmu napisalo i powiedzialo jest on Best of the Best - najbardziej skrzywdzony film w kwestii oscarow - takie szmiry nie raz dostaja a tu niestety nic ! Martwi mnie tez jakosc taśmy filmowej - mam go tez na dvd niestety bardzo marna jakby z lat 80 polskich produkcji - a myslalem ze przertwa wieki no coz . Polecam tym ktorzy nie widzieli , ale jak wiekszosc super produkcji nie wciaga za 1 szym razem - obejrzyj kinomaniaku go 2,3 a wtedy docenisz kazda minute i sisiu w pampers - nie wychodzimy w czasie trw.filmu do kibelka nie nie , napalilem sie po obejrzeniu 1go odcinnka Krew z krwi i dalej bylo juz tylko gorzej wyszlo Woda z wody i tak Odwroconych nic nie pokona tak Heat - nikt nawet nie probuje . Filmy podobnie swietne to dla mnie 3000 Miles to Graceland , Kill Bill . Od 2000 roku nie tyle ze wcale ale przestalem ogladac filmy ! Powod - zobaczcie porownajcie Szklana pulapke i Krolestwo niebieskie - ja jestem czl.starej daty i nie trawie tego szajsu poprostu blue box i inne badziewne efekty sa nie dla mnie. Konczac zycze milego ogladania fanom filmu nr 1 w kinie amerykanskim jesli ktos sie nie zgadza - niech obejrzy Weekend Pazury i porowna jakikolwiek element ........ brak slow, dziekuje za oklaski, kwiaty . Pozdrawiam
porównać z weekendem?:) nie da się raz to trochę inny gatunek dwa to totalne dziadostwo...a Gorączka choć nie jest najlepszym filmem ale jak dla mnie bardzo dobry:) właśnie obejrzałem. także też mogę polecić:)
Zenku nie jest the best ? - a jaki wg Ciebie jest ? - tylko 'stare' filmy nie nowe efekty zrobione w domu zdolnego grafika komputer.
No dokładnie, bardzo mnie to cieszy. Biorąc pod uwagę fakt, że film jest długi, to pod koniec po 3 godzinach i ciężkim dniu możnaby i usnąć ;) A tak to do 11 na pewno każdy wytrzyma.
Już pisałem, bardzo dobry:) przyjemnie się go oglądało no prócz końcówki bo padł nie ten co chciałem:D
hmm stare dlaczego?:) teraz też zdarzają się naprawdę dobre produkcje:) ale jak to mówią kto co lubi;)
Kocham ten film i za każdym razem oglądam, jak puszczają o normalnej porze. Jak dzisiaj:) Pamiętam, jak byłam na nim w kinie w 1997 roku.Wtedy zrobił wrażenie i tak jest do dzisiaj. Rzeczywiście, aby połapać się we wszystkich wątkach, trza obejrzeć więcej niż jeden raz
Świetne aktorstwo, nawet w najmniejszych epizodach. Jedyną osobą, która niezmiennie, od 1997 r mnie irytuje to laska De Niro.
hmm ja tam raz ogądałem dziś zerknąłem na chwile na TV:) wszystkie wątki ogarnięte za pierwszym razem:D
Przy pierwszym seansie mnie irytowała, ale potem zauważyłem, że świetnie tu pasowała. Autentyczna, zwyczajnie ładna, nie przesadna. Jakby dziewczyna Neila była jakąś ekstra dupeczką to bym tego nie kupił. On nie był krzykliwy, ona też nie - idealnie dobrana para.
tego filmu się nie ogląda - ten film się celebruje w domowym zaciszu , nie często . akcja -10 , obsada -10 , opowiedziana historia -10 , ... moim zdaniem wielka w tym zasługa Manna - ciężko o słaby film do którego on przyłożył rękę -przykład - " łowca " a potem " czerwony smok " z nortonem który jest dużo słabszy . tak jak napisałeś - takich filmów się już nie kręci . pozostaje tylko smutek .
pozdrawiam .
myślę że problemem tego filmu jest tytuł - serial widział każdy - więc spodziewał się czegoś innego . film owszem nie jest porywający , ale ma swój urok
szczerze - wczoraj mialem 8 rocznice slubu - lepszego prezentu nie potrzebowalem - Zona siedziala cichutko w drugim pokoju z dzieckiem i dali mi pieknie obejrzec film - od deski do deski - polecam i kocham ten film ( jestem po stronie Al Pacino i jego paczki ) Val Kilmer jedynie odjechal w sina dal ... Powodzenia gdzies tam ... mozna rzec