Gorączka

Heat
1995
8,1 175 tys. ocen
8,1 10 1 175328
8,6 53 krytyków
Gorączka
powrót do forum filmu Gorączka

Remake

ocenił(a) film na 10

Gdyby miał powstać remake kogo obsadzili byście w głównych rolach?
Czy w waszej opinii ktoś mógłby powtórzyć aktorski wyczyn Ala Pacino i Roberta De Niro? Czy jest może raczej rzecz niemożliwa pozostająca jedynie w fazie spekulacji?

ocenił(a) film na 9
vincemuniano

Remake filmu Manna? Dobry żart... Rzecz niemożliwa.

ocenił(a) film na 10
_Pablos_

Co za idiotyczny temat!! Naprawde nie masz co w domu robic?
Jak to niby sobie wyobrazasz? W jaki sposob mieliby to zrobic? I jaki by mieli pomysl? I watpie zeby sie zgodzil na to Al i De Niro. Nie dlatego ze sa 13 lat starsi... Wy byscie tylko chcieli remake, remake, remake...
Pila 1, Pila 2, Pila 3,..., Pila 10!

ocenił(a) film na 10
ksg666

Chyba nie chodzi tu o powstanie nowego filmu (no bo po co?), ale o to kogo chcielibyście zobaczyć w głównych rolach. Osobiście nie wyobrażam sobie nikogo kto by temu sprostał. A remake to nie to samo co sequel.

CyrekMF

Biorąc pod uwagę poziom ostatnio kręconych filmów sensacyjnych pewnie wyszedłby z tego steven seagal kontra hulk hogan napadający na kalifornijskie kebaby

ocenił(a) film na 9
vincemuniano

Ja obsadził bym sibie jako złodzieja granego przez De Niro ,a jako policjant też zagrałbym ja. Do sceny w barze użył bym manekina.

ocenił(a) film na 10
vincemuniano

Mann na początku zakładał, że to Pacino ma grać McCauleya, dlatego ciekawi, mnie jakby to wyszło, ale pomimo tego "Gorączki" lepiej nie ruszać. Nic bym nie zmienił w tym filmie :).

ocenił(a) film na 10
vincemuniano

Tylko po co kręcić remake skoro na dobrą sprawe ten film to remake. Obejrzyj "Wydarzyło się w Los Angeles" ta sama historia, gorsze wydanie. Film jest gorszy od Gorączki ale jak na film telewizyjny jest zrobiony bardzo dobrze. Kiedyś oglądałem go na Polsacie i aż sam się zdziwiłem że jest taki dobry. Nie dziwie się, że M. Mann zrobił wersje kinową.

vincemuniano

Dla mnie idealni byliby Andrzej Grabowski i Ryszard Kotys. Na plakacie zdjęcia ich twarzy i napis "Po przeciwnych stronach barykady..." To byłby normalnie hicior

vincemuniano

ten film to już jest remake:-) więc musiał by być remake, remaku