Gorączka

Heat
1995
8,1 175 tys. ocen
8,1 10 1 175328
8,6 53 krytyków
Gorączka
powrót do forum filmu Gorączka

ja mam dwie:
1.rozmowa pacino i de niro przy kawie
2.rozmowa de niro z dziewczyna na tarasie kiedy mowi jej ze jest sam ale nie samotny

cezzarro

Z tych dwóch oczywiście lepsza jest rozmowa Vinceta z Neilem, ale w filmie były inne doskonałe. Jako fan De Niro, powiem o tych z Pacino:)

A więc ta jak przychodzi do swojej wtyczki i zaczyna krzyczeć żęby nie marnował mu jego pier... czasu, jak sie go pyta czy się zakochał. Ta scena była wyśmienita

Albo rozmowa z żoną jak tak póżno wrócił do do domu. W tej scenie najlepiej jest pokazane czemu musieli się w końcu rozejść

No i ostatnia scena

Super byla tak jak mówił do tego kochanka Charlean że jej dupa przysłoniła mu rozum ( czy jakąs tak )

Mógłbym wymieniać dalej ale lece na autobus:)

Waszym zdaniem kto lepiej zagrał scenie przy kawie Robert czy Al?? Tylko ta scene

Pozdro

ocenił(a) film na 10
Waszes

Rozmowa Vincecta z Neilem to rzeczywiście chyba najlepsza scena w filmie, ale kto lepiej w niej zagrał to nie wiem :) I De Niro i Pacino zagrali w niej doskonale, ciężko mi wybrać który lepiej...

Najśmieszniejszą sceną była dla mnie scena: Vincent + Ralph + telewizor, usmiałem się przy niej dobrze

ocenił(a) film na 10
Waszes

Świetne są sceny humorystyczne. Ponoć Michael Mann nie jako takiego poczucia humoru i wszelkie dowcipy przemycają do filmu aktorzy; np w scenie, kiedy Hanna mówi "Becaus she a GREAT ASS!" jest to improwizacja.
Osobiście mi wymiata Ralph i telewizor ;D.

ocenił(a) film na 8
cezzarro

Scena w której Ashley Judd gestem ręki pokazuje Kilmerowi by nie wchodził do domu, bo czeka na niego policja.