Gorączka

Heat
1995
8,1 175 tys. ocen
8,1 10 1 175361
8,6 53 krytyków
Gorączka
powrót do forum filmu Gorączka

JEAN CLAUDE VAN DAMME Był brany pod uwagę do roli Michaela Cheritto w filmie "Gorączka". Ostatecznie wybrano Toma Sizemore'a. Przeczytałem z ciekawostek szkoda że nie zagrał w tym wybitnym filmie ciekawe jak by to wyszło

ocenił(a) film na 10
sasaki_filmweb_filmweb

czasu już nie cofniesz, więc wrzuć na luz i nie bądź dupkiem./..

użytkownik usunięty
_aLEXander_

nie jestem dupkiem tylko mówie prawde cepie

ocenił(a) film na 9
kapu

ja lubie van dammea ale w goraczce by nie pasowal do roli jakiegos zlodzieja

dawid10809

teraz zagra czarny charakter w Niezniszczalnych 2

ocenił(a) film na 9
sasaki_filmweb_filmweb

Puk, Puk.
- Kto tam?!
- Jean Claude van Damme.
- Nie znam! Spadać wszyscy czterej!

LoKoMoTiV

heh
lubię Van Damme'a ale jakoś nie pasuje mi jego twarz do tego filmu. Co prawda, gdyby go wybrano to pewnie jakoś by to człowiek łyknął, ale dziś już tego nie widzę. Co zabawniejsze, czytam powoli kolejne posty i tylko wpisy sasaki są zablokowane. O czym to świadczy? szkoda, że Damme ma takiego fana

użytkownik usunięty
Wookie_LG

właśnie byłby ze mnie dumny że ma mnie a ja jestem jego fanem gówno wiesz a piszesz

mówię o sasakim (ten co temat zaczął) a nie o Tobie. następnym razem przeczytaj dokładnie zanim zaczniesz mnie wkur-wiać tekstami typu "gówno wiesz a piszesz".

użytkownik usunięty
Wookie_LG

bo ta ja jestem sasaki debilu tylko musiałem nowe konto założyć kumasz czy nie za bardzo ?

skoro założyłeś nowe konto, to znaczy, że stare zostało skasowane. Gdyby tak było, to obok twoich poprzednich postów było by napisane "Użytkownik skasowany" lub coś w tym stylu. A tak nie jest.
Może jesteś taki "wspaniały" że hasła zapomniałeś?
Po za tym nie obrażaj bo tak robią dzieci w gimnazjum - piszesz debilu a wiesz, że nie wiedziałem, że masz nowe konto.

Tym bardziej szkoda mi, że JCVD ma takiego fana. Żaden aktor, nawet najgorszy nie zasłużył na ciebie

użytkownik usunięty
Wookie_LG

Ale nie mogę się zalogować kumasz to ? Zablokowali mi konto i nie mogę tam wejść . Teraz już jażysz ? Van Damma by się ucieszył że ma takiego fajnego fana jak ja bo ja gnoje tych co mówią że to niby słaby aktor i go obrażają bez powodu to wy wszyscy jesteście nienormalni i szkoda że matka ziemia nosi takich debili jak co poniektórzy tutaj

kto tu obraża bez powodu?

ocenił(a) film na 10
LoKoMoTiV

Van Damme nadaje się tylko do filmów pokroju Blood Sport. Nic innego oprócz machania kopytami i robienia głupich min nie potrafi. Aktorski kiepski i banalny, jako podstawę swojej tezy mam to że nie zagrał przez tyle lat w żadnym wymagającym filmie.

ocenił(a) film na 10
sasaki_filmweb_filmweb

chyba zartujesz

ocenił(a) film na 8
michostr86

Van Damme raczej by się nie zgodził zagrać z Seagalem.
Ale może np w tym filmie. naprzeciwko siebie mogliby stanąć Seagal i Igor Jijikine.Świetny duet stworzyli w ''Żądzy śmierci''.

xxKasiurkaxx

ciekawe czy Van Damme i Seagal zgodzą się zagrać w Niezniszczalnych 2 - nieźle by obsadę wzmocnili

ocenił(a) film na 10
xxKasiurkaxx

chyba do zlego posta napisales odp

ocenił(a) film na 10
michostr86

heh, żeś się przyczepił, ważne, że w temat się nie pomylił... ;)

Wookie_LG:::::::::: dobrze było by, kariera van Damme'a teoretycznie można rzec dobiegła końca, a Seagal coś tam jeszcze próbuje wystrugać w drzewie swej kariery, ale wychodzi mu takie nijakie 'cóś'....

pozdro

ocenił(a) film na 10
_aLEXander_

nie nie.. ja mowilem doslownie i widze ze mojego posta tez przykleilo nie tam gdzie chcialem.... seagal juz od dawna jest zalosnym cieniem samego siebie a van damme przynajmniej zrobil swietne JCVD gdzie rozlicza sie z samym soba i ogolnie kinem akcji... z reszta ze wszystkich miesniakow lat 90 to nawet pozne filmy van damma maja srednie przewaznie o caly 1 pkt wyzsze niz seagala dolpha itd.. pewnie dlatego ze steven swoje filmy robi sam

ocenił(a) film na 8
michostr86

michostr86 Seagal ma tą klase,której nie ma Van Damme.Spokój Seagala w jego filmach jest niesamowity,Van Damme non stop jest wystraszony w swoich filmach i tak dużo obrywa,jakby wogóle nie znał sztuk walki.

ocenił(a) film na 10
xxKasiurkaxx

bez komentarza po prostu :D popatrzylem na twoje oceny i nie mamy o czym gadac :) pozdrawiam serdecznie

xxKasiurkaxx

niektórzy to nazywają brakiem talentu - kiedy aktor ma wiecznie ten sam wyraz twarzy.
Van Damme obrywa bo nie jest niepokonany - Terminator został pokonany a miał większe szanse niż postacie Van Damme. Gdyby w całej karierze JCVD nie oberwał by ani razu, było by to mało zabawne i sztuczne,

ocenił(a) film na 10
Wookie_LG

tak ale niektorzy jak ogladaja film to mysla ze ogladaja prawdziwe walki i stad potem takie opinie ze jeden jest lepszy od drugiego itp itd... steven w kazdym filmie robi za kozaka bo sam sobie te filmy produkuje a role w ktorych musialby dostac po mordzie odrzuca... maczeta to wyjatek... wezmy np to jaka byla afera z krytyczna decyzja gdzie stevenowi sie nie podobalo ze jego postac ginie i zmiekl dopiero jak studio mu przypomnialo ze ma podpisana umowe i jego zdanie na temat scenariusza nikogo nie obchodzi.. steven jest jak stara zapalka... przez chwile ladnie sie palila potem przygasla a teraz to tylko ciemny kawaleczek spalonego drewienka o mniej wiecej tym samym ksztalcie... nigdy nie byl aktorem i nigdy nie bedzie... tak samo jak nie byli nimi i nie beda van damme arnold dolph itd itp ale dla wielu ludzi jest odwrotnie i czlowiek musi czytac bzdury o tym jaka to goraczka nudna bo jakby byl van damme albo seagal to by bylo wiecej akcji... jak ktos lubi taka rozrywke to nic w tym zlego ja tez lubie ich ogladac ale do glowy by mi nie przyszlo zeby stawiac taka rozrywke ponad prawdziwymi filmami... van damme moze smieszyc ale jest jedynym z calej tej plejady miesniakow i mistrzow sztuk walki ktory probowal czasem gry aktorskiej... polecam np. wlasnie JCVD gdzie o seagalu tez jest pare momentow albo np. Until Death czy wake of death... to nadal nie jest aktorstwo pierwszej jakosci ale to jest duzo wiecej niz kiedykolwiek zrobi steven czy dolph.. a jak ktos daje 10/10 filmom stevena kreconym w rumuni czy bulgari gdzie steven kopie dupe wszystkim jak leci ze swoim wiecznie tym samym wyrazem twarzy a reszta aktorow to ludzie z ekipy albo ulicznego castingu to sorry... to mozna wybaczyc tylko komus kto ma 10 lat...

ocenił(a) film na 8
michostr86

Od kiedy film sensacyjne są realne?Moje oceny to moja sprawa.Wszyscy tak robią nie masz czym się wytłumaczyć to spoglądasz na moje oceny i piszesz takie bzdety jak w tym poprzednim komentarzu.
Ja też moge się przyczepić,że gorączke oceniłeś na 10,a rejs tylko na 8.

ocenił(a) film na 10
xxKasiurkaxx

spoko.. pozdrawiam serdecznie :)

ocenił(a) film na 10
xxKasiurkaxx

Cyt. "michostr86 Seagal ma tą klase,której nie ma Van Damme.Spokój Seagala w jego filmach jest niesamowity,Van Damme non stop jest wystraszony w swoich filmach i tak dużo obrywa,jakby wogóle nie znał sztuk walki."

Spokój Seagala, czy po prostu nieumiejętność gry aktorskiej?

ocenił(a) film na 8
phelek1986

Spokój Seagala.On pokazuje jak powinien wyglądać prawdziwy profesjonalista.

ocenił(a) film na 10
xxKasiurkaxx

He he, no tak, aż czasem zastanawiam się, czy filmy z Seagalem nie są na faktach :D

ocenił(a) film na 10
phelek1986

taaaa :D

ocenił(a) film na 10
michostr86

eh, to była ironia, przynajmniej za tak ową miała ma wypowiedź uchodzić,

te JCVD nie widziałem, na temat Van Damme w dyskusje nie będę się wciągać, widziałem może kilka jego filmów, fanem Seagala jestem począwszy od nico, obecnie kręci syf jaki kręci, ale to nie zmienia mojej opinii o nim, może się jeszcze pozbiera

_aLEXander_

ja bym na to nie liczył

ocenił(a) film na 10
Wookie_LG

Szkoda żę nie było van damme'a zamiast Sizemore'a.
Zamiast De Niro powinien zagrać Patison ,a zamiast Ala Capone wentworth miller.

Supernatural

jesteś normalny?

sasaki_filmweb_filmweb

Jeszcze powinien być Hulk Hogan zamiast De Niro :)

ocenił(a) film na 9
sasaki_filmweb_filmweb

Ty najwyrazniej jestes MEGA-fan/atykiem Van Damme-a. Tez go lubie i w sumie podpisze sie pod tym, ze ciekawe byloby zobaczyc go w tej roli. Jakby poradzil sobie z czyms o nutke bardziej ambitnym niz np LEGIONISTA XD.

ocenił(a) film na 10
VegaTron

nie poradzilby.. nie ta liga..

ocenił(a) film na 8
sasaki_filmweb_filmweb

Van damme w roli Michaela;D Zepsułby ten klasyk;]]