JEAN CLAUDE VAN DAMME Był brany pod uwagę do roli Michaela Cheritto w filmie "Gorączka". Ostatecznie wybrano Toma Sizemore'a. Przeczytałem z ciekawostek szkoda że nie zagrał w tym wybitnym filmie ciekawe jak by to wyszło
Szkoda? Z całym szacunkiem do umiejętności walki Van Damme'a to jednak w porównaniu do Sizemore'a to on nie jest aktorem. Pomijająm już, że w ogóle nie pasował do tej postaci.
a skąd wiesz co może akurat by pasował obejrzyj sobie Mściciel z Van Dammem to zmienisz zdanie dzieciaku
Prima aprilis?
Już widzę oczyma wyobraźni jak zasuwa z dzieciakiem pod pachą... rozdając na prawo i lewo ciosy z pięty... :D
tak samo uważam, że zamiast duetu DeNitro i Pacinio powinien być JEAN CLAUDE VAN DAMME i STEVEN SEAGAL.
I chwała reżyserowi iż wybrał Sizemore'a. "Ja wam dam" to żaden aktor. Ten film jest kultowy i brak w nim miejsca na amatorszczyznę.
Co za absurd. Mann nigdy by nie wziął takiego pajaca z kina klasy C do swojego filmu, a Pacino i DeNiro by z nim w jednym filmie nie zagrali.
Uwielbiam komentarze, w których autor próbując komuś ubliżyć, robi z siebie skończonego idiotę.
Nie to ty obrażasz Van Damma dałby rade zagrać w czymś takim wiem jak gra itp . a ty tylko pewnie obejrzałeś z nim 1 film i oczerniasz bezpodstawnie tylko
Tak się składa, że jako wczesny nastolatek lubiałem jego filmy. Ale jako dziecko lubiałem też domowe przedszkole. Z pewnych rzeczy się wyrasta, av van Damme nie umie grać nawet siebie w filmach/serialach, w których gra jako 'cameo'. On i Steven Seagal, którego kiedyś uwielbiałem, to najgorsi znani aktorzy kina akcji, nie wspominając o kinie ambitniejszym.
Twój pomysł wsadzania Van Damma do Gorączki można porównać do polewania tortu weselnego za 10 tyś zł keczupem.
Gościu, jesteś moim idolem.
Gdyby ktoś pisał Twoje teksty w charakterze żartu, to byłoby one raczej słabe. Jednak Ty wypisujesz te rzeczy zupełnie poważnie, i to jest klucz generowanego przez Ciebie efektu humorystycznego.
Daj znać, gdzie jeszcze piszesz komentarze. Chętnie poczytam telepiąc się ze śmiechu, oczywiście o ile nie zostały jeszcze zablokowane przez moderatorów.
Ech... Ciężko, gdy świat Cię nie rozumie, nie?
hehe kazdym komentarzem pokazujesz coraz bardziej swoją mozgową impotencję. Z reguly nie uprawiam hatingu , ale w Twoim przypadku nie moglem sie powstrzymac :D
z Całym szacunkiem ale w tym filmie nie mógł by mieć miejsca bytu. Obsada była znakomita, Van Damm za nic by tutaj nie pasował.
Ufff, widzę że jednak większość osób myśli rozsądnie... Czyli nie jest jeszcze tak najgorzej z tym Filmwebem ;)
Van Damme to inna klasa filmów...za wysokie progi na jego nogi:P Walczy świetnie, ale filmy w których gra mają beznadziejną fabułę.
Van Damma lubię, ale filmy z jego udziałem są już nie dla mnie. Mam już 18 lat, teraz wymagam od filmów chociaż jakiś najmniejszy sens. Filmy z Van Dammem to powiedzmy sobie jasno i uczciwie, są dla młodych chłopaków w wieku 6-12 lat. Filmy te nie mają żadnego głębszego przesłania.
A tu cię zaskoczę mają przesłanie obejrzyj sobie film JCVD tam jest dużo przesłania na temat samego aktora itp . Ja mam 17 i dalej oglądam z nim filmy i mi się nie nudzą ;P
Uwielbiam "Gorączkę" 10/10 z De Niro i "Krwawy sport" 10/10 z Van Damme'm, ale jakby Van Damme zagrał w "Gorączce" to film miałby 1/10. No i na odwrót, De Niro nie pasuje do "Krwawego sportu". Jak chcesz pooglądać Van Damma wśród świetnych aktorów to poczekaj na premierę "Niezniszczalnych 2" :D