Gorączka

Heat
1995
8,1 175 tys. ocen
8,1 10 1 175343
8,6 53 krytyków
Gorączka
powrót do forum filmu Gorączka

JEAN CLAUDE VAN DAMME Był brany pod uwagę do roli Michaela Cheritto w filmie "Gorączka". Ostatecznie wybrano Toma Sizemore'a. Przeczytałem z ciekawostek szkoda że nie zagrał w tym wybitnym filmie ciekawe jak by to wyszło

ocenił(a) film na 9
sasaki_filmweb_filmweb

Szkoda? Z całym szacunkiem do umiejętności walki Van Damme'a to jednak w porównaniu do Sizemore'a to on nie jest aktorem. Pomijająm już, że w ogóle nie pasował do tej postaci.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
sasaki_filmweb_filmweb

Ty sam jesteś trollem trollu ! Van Damme ??? Pfffffff, litości człowieku -___-

użytkownik usunięty
sasaki_filmweb_filmweb

też tego nie rozumiem jak mogli pominąć Janka

ocenił(a) film na 10

No daj spokój, przecie on by pasował do tego filmu jak pięść do nosa ;)

3DE

a skąd wiesz co może akurat by pasował obejrzyj sobie Mściciel z Van Dammem to zmienisz zdanie dzieciaku

ocenił(a) film na 10
sasaki_filmweb_filmweb

Takie teksty to se możesz rzucać do swoich starych gówniarzu a nie do mnie.

ocenił(a) film na 10
sasaki_filmweb_filmweb

boże jak ja kocham trolling ! dzięki

sasaki_filmweb_filmweb

Prima aprilis?
Już widzę oczyma wyobraźni jak zasuwa z dzieciakiem pod pachą... rozdając na prawo i lewo ciosy z pięty... :D

ocenił(a) film na 10
Radius75

Ha Ha, dokładnie :D

ocenił(a) film na 9
sasaki_filmweb_filmweb

tak samo uważam, że zamiast duetu DeNitro i Pacinio powinien być JEAN CLAUDE VAN DAMME i STEVEN SEAGAL.

Godfath3r

no i to by był film

Godfath3r

10/10

użytkownik usunięty
sasaki_filmweb_filmweb

Ja bym z chęcią zobaczył jak Janek obija mordę Pacino

ocenił(a) film na 8

No wtedy to dopiero by wyszło arcydzieło

ocenił(a) film na 10
daniel_m3

HHAHAHAH xD

użytkownik usunięty
daniel_m3

z pewnością

ocenił(a) film na 10
sasaki_filmweb_filmweb

I chwała reżyserowi iż wybrał Sizemore'a. "Ja wam dam" to żaden aktor. Ten film jest kultowy i brak w nim miejsca na amatorszczyznę.

ocenił(a) film na 10
sasaki_filmweb_filmweb

Co za absurd. Mann nigdy by nie wziął takiego pajaca z kina klasy C do swojego filmu, a Pacino i DeNiro by z nim w jednym filmie nie zagrali.

ocenił(a) film na 10
sasaki_filmweb_filmweb

Uwielbiam komentarze, w których autor próbując komuś ubliżyć, robi z siebie skończonego idiotę.

impactor

Nie to ty obrażasz Van Damma dałby rade zagrać w czymś takim wiem jak gra itp . a ty tylko pewnie obejrzałeś z nim 1 film i oczerniasz bezpodstawnie tylko

ocenił(a) film na 10
sasaki_filmweb_filmweb

Tak się składa, że jako wczesny nastolatek lubiałem jego filmy. Ale jako dziecko lubiałem też domowe przedszkole. Z pewnych rzeczy się wyrasta, av van Damme nie umie grać nawet siebie w filmach/serialach, w których gra jako 'cameo'. On i Steven Seagal, którego kiedyś uwielbiałem, to najgorsi znani aktorzy kina akcji, nie wspominając o kinie ambitniejszym.

Twój pomysł wsadzania Van Damma do Gorączki można porównać do polewania tortu weselnego za 10 tyś zł keczupem.

ocenił(a) film na 10
sasaki_filmweb_filmweb

Gościu, jesteś moim idolem.

Gdyby ktoś pisał Twoje teksty w charakterze żartu, to byłoby one raczej słabe. Jednak Ty wypisujesz te rzeczy zupełnie poważnie, i to jest klucz generowanego przez Ciebie efektu humorystycznego.
Daj znać, gdzie jeszcze piszesz komentarze. Chętnie poczytam telepiąc się ze śmiechu, oczywiście o ile nie zostały jeszcze zablokowane przez moderatorów.

Ech... Ciężko, gdy świat Cię nie rozumie, nie?

impactor

To nie jest żart tylko prawda życiowa . A gdzie pisze komentarze ? Na filmwebie ;P

ocenił(a) film na 7
sasaki_filmweb_filmweb

hehe kazdym komentarzem pokazujesz coraz bardziej swoją mozgową impotencję. Z reguly nie uprawiam hatingu , ale w Twoim przypadku nie moglem sie powstrzymac :D

ocenił(a) film na 10
impactor

nie no gorsi od Seagala i JCVD są Chuck Norris i Jackie Chan

_ENKI_

Jacki jest dobry. A przynajmniej był. Dostarczył mi wiele rozrywki...

użytkownik usunięty
_ENKI_

marna prowokacja

sasaki_filmweb_filmweb

Van Damme nie do tej roli.

ocenił(a) film na 9
sasaki_filmweb_filmweb

z Całym szacunkiem ale w tym filmie nie mógł by mieć miejsca bytu. Obsada była znakomita, Van Damm za nic by tutaj nie pasował.

ocenił(a) film na 10
konkO_oL

Ufff, widzę że jednak większość osób myśli rozsądnie... Czyli nie jest jeszcze tak najgorzej z tym Filmwebem ;)

ocenił(a) film na 9
sasaki_filmweb_filmweb

Van Damme to inna klasa filmów...za wysokie progi na jego nogi:P Walczy świetnie, ale filmy w których gra mają beznadziejną fabułę.

KinomanMuniez

no właśnie to za wysokie progi dla Van Damma bo gra w lepszych filmach niż ten nudny szajs

ocenił(a) film na 10
sasaki_filmweb_filmweb

Van Damma lubię, ale filmy z jego udziałem są już nie dla mnie. Mam już 18 lat, teraz wymagam od filmów chociaż jakiś najmniejszy sens. Filmy z Van Dammem to powiedzmy sobie jasno i uczciwie, są dla młodych chłopaków w wieku 6-12 lat. Filmy te nie mają żadnego głębszego przesłania.

Slowianin

A tu cię zaskoczę mają przesłanie obejrzyj sobie film JCVD tam jest dużo przesłania na temat samego aktora itp . Ja mam 17 i dalej oglądam z nim filmy i mi się nie nudzą ;P

ocenił(a) film na 10
sasaki_filmweb_filmweb

Tego akurat nie oglądałem, ale słyszałem że to bardziej taki jakby dokument.

Slowianin

Dokument to nie jest tylko komediodramat i troszeczke w nim akcji

ocenił(a) film na 10
sasaki_filmweb_filmweb

JCVD jest swietne...

ocenił(a) film na 10
sasaki_filmweb_filmweb

Uwielbiam "Gorączkę" 10/10 z De Niro i "Krwawy sport" 10/10 z Van Damme'm, ale jakby Van Damme zagrał w "Gorączce" to film miałby 1/10. No i na odwrót, De Niro nie pasuje do "Krwawego sportu". Jak chcesz pooglądać Van Damma wśród świetnych aktorów to poczekaj na premierę "Niezniszczalnych 2" :D

kapu

No właśnie na to czekam ;D A Van Damme Grał już ze świetnymi aktorami między innymi : Roger Moore , Stephen Rea , Raul Julia , Jean Hughes Anglade , Forest Whitaker itp więc w gorączce dałby rade i kropka