Goryle we mgle

Gorillas in the Mist: The Story of Dian Fossey
1988
7,5 11 tys. ocen
7,5 10 1 11322
6,6 5 krytyków
Goryle we mgle
powrót do forum filmu Goryle we mgle

...którzy wierzą, że ,,natywi'' i inne dzikusy tak bardzo kochają przyrodę i żyją z nią w harmonii.

ocenił(a) film na 8

ciekawe dla kogo oni zabijają dzikie, rzadkie zwierzęta? Czy nie przypadkiem dla znudzonych-białych bogaczy-kolekcjonerów? Nie masz pojęcia jak wygląda trzeci świat, bo widzisz go tylko z perspektywy europejczyka

emcia_filmweb

dokładnie, mało tego my biali poniekąd jesteśmy odpowiedzialni za sytuację w afryce i to, że "dzikusy" zabijają dla kasy żeby wyżywić rodziny to też poniekąd nasza wina bo świat jest nierówno podzielony i szybko się to nie zmieni.
wielki szacunek dla ludzi którzy czują ducha planety

ocenił(a) film na 9

Nie jestem lewakiem, ani eko-dzikusem... a film mi się bardzo podobał. Polecam wszystkim myślącym.

brak słów na takie wypociny.....

ocenił(a) film na 8

nie dość że głupi, niedouczony to jeszcze rasista. Problemy Trzeciego Świata to przede wszystkim skutek polityki białych. Weź encyklopedię znajdź hasła: neokolonializm, neolatyfundyzm, korporacjonizm. To nie oni są źli tylko biały człowiek zbyt chciwy

ocenił(a) film na 7
xochitl86

Ja jestem wielbicielem Twojego Ruchu

giovanni50

A ja jego działaczem :)

ocenił(a) film na 7
James_Franco

No to spoko
Powodzenia za 2 tygodnie

xochitl86

Muzłumanie rozpieprzający Europę od środka też nie są źli?

ocenił(a) film na 7
piczympoom

Nie wszyscy
Spoo się ucywilizowało(czytak zeuropeizowało)

giovanni50

90% gwałtów w Szwecji jest przez nich popełniana, w dodatku dostają za to socjal. O ile będą pracowac na siebie i się zachowywac to nic nie mam do nich ale na razie reprezentują sobą najgorsze bydło. Wystarczy poczytac o incydentach w Paryżu, Marsylii, czy Sztokholmie.

ocenił(a) film na 8
piczympoom

Muzułmanie to w większości Arabowie, a Arab to biały człowiek, ot zagwozdka

xochitl86

Nazwij ich białymi to nie spotkasz aprobaty.

ocenił(a) film na 8
piczympoom

Może i nie ale fakt jest faktem.

ocenił(a) film na 7
xochitl86

Arabowie to rasa śródziemnomorska, północni Europejczycy to nordycka czyli w sumie obie są białe ale też się dzielą na rasy, poza tem u wielu Arabów występuje spora domieszka rasy czarnej m.in. poprzez sprowadzanie niewolników w dawnych wiekach, również u wielu domieszka ras nordyckich - również dzięki niewolnikom - np. słowiańskim.

Wyborca Nowej Prawicy?

ocenił(a) film na 8
LeoMessi86

usunięto go za przekraczanie "koniecznej wolności słowa" to jak konieczna i niekonieczna samoobrona hehe :) Już nigdy nie będzie europy takiej jaka była dawniej. Cywilizacja upadła.