...którzy wierzą, że ,,natywi'' i inne dzikusy tak bardzo kochają przyrodę i żyją z nią w harmonii.
ciekawe dla kogo oni zabijają dzikie, rzadkie zwierzęta? Czy nie przypadkiem dla znudzonych-białych bogaczy-kolekcjonerów? Nie masz pojęcia jak wygląda trzeci świat, bo widzisz go tylko z perspektywy europejczyka
dokładnie, mało tego my biali poniekąd jesteśmy odpowiedzialni za sytuację w afryce i to, że "dzikusy" zabijają dla kasy żeby wyżywić rodziny to też poniekąd nasza wina bo świat jest nierówno podzielony i szybko się to nie zmieni.
wielki szacunek dla ludzi którzy czują ducha planety
Nie jestem lewakiem, ani eko-dzikusem... a film mi się bardzo podobał. Polecam wszystkim myślącym.
nie dość że głupi, niedouczony to jeszcze rasista. Problemy Trzeciego Świata to przede wszystkim skutek polityki białych. Weź encyklopedię znajdź hasła: neokolonializm, neolatyfundyzm, korporacjonizm. To nie oni są źli tylko biały człowiek zbyt chciwy
90% gwałtów w Szwecji jest przez nich popełniana, w dodatku dostają za to socjal. O ile będą pracowac na siebie i się zachowywac to nic nie mam do nich ale na razie reprezentują sobą najgorsze bydło. Wystarczy poczytac o incydentach w Paryżu, Marsylii, czy Sztokholmie.
Arabowie to rasa śródziemnomorska, północni Europejczycy to nordycka czyli w sumie obie są białe ale też się dzielą na rasy, poza tem u wielu Arabów występuje spora domieszka rasy czarnej m.in. poprzez sprowadzanie niewolników w dawnych wiekach, również u wielu domieszka ras nordyckich - również dzięki niewolnikom - np. słowiańskim.