PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=163903}

Gra Endera

Ender's Game
2013
6,4 80 tys. ocen
6,4 10 1 80175
5,6 29 krytyków
Gra Endera
powrót do forum filmu Gra Endera

Ksiazka mojego dzieciństwa ma wejść na ekrany. Jak to spartolą to sie zdenerwuje. Choć w sumie Harrison Ford daje jakąś gwarancje dobrego filmu ;d

FrankHoorigan

jak ja się ucieszyłam, widząc go w obsadzie! bosko! taki "powrót" do Hana Solo.

ocenił(a) film na 6
FrankHoorigan

Od kiedy to Harrison Ford daje gwarancję dobrego filmu? (patrz: "Cowboys & Aliens")

JaszczurXP

Patrz trylogia Indiana Jones'a, Ścigany, jedyna słuszna trylogia gwiezdnych wojen, Blade Runner i wiele innych filmów. No wiadomo że pare razy mu sie nie udało.

ocenił(a) film na 6
FrankHoorigan

Ford może zagwarantować tylko to, że jeśli się postara to dobrze odegra swoją rolę. Nie ma wpływu na resztę: scenariusz, reżyserię, i wszystko inne co decyduje o jakości filmu. To nie jest żaden wizjoner filmu, a jedynie człowiek który wykonuje na planie robotę za którą mu płacą.

FrankHoorigan

Biorąc pod uwagę, że od dwóch dekad nie zagrał w niczym bardzo dobrym, a dobre można policzyć na palcach jednej ręki to wcale tak dobrze nie wróży temu filmowi :P ale życzę jak najlepiej bo też uwielbiam starszy dorobek Forda.

ocenił(a) film na 8
roxxsc

A Scigany, Stan zagrozenia , K19, Co kryje prawda, Crossing over, Zdrada, 42 czy Kowboje i obcy ?

daniel_bielak

wg mnie Ścigany to jego ostatni na prawdę dobry film, reszta którą wymieniłeś to dobre (stan zagrożenia, K-19, crossing over, zdrada i co kryje prawda), albo przeciętne (kowboje i obcy to zmarnowany potencjał) które nie zapiszą się w historii jako kultowe, wybitne czy chociażby zapadające w pamięć. 42 przyznaje, że jeszcze nie widziałem.