Film nudą wiercił mi dziurę w brzuchu, ale niestety przetrwałem do jego końca. Współczuję wszystkim tym co oceniaja ten film wyżej ode mnie. Pozdrawiam
poprostu sie nie znasz. własnie skonczyłam ogaladac - pierwsze pół godziny cierpiałam katusze ale potem film mnie poporstu urzekł. i tyle. jak dla mnie 10/10.
Jasne, współczujesz. Zazdrościsz i tyle :P Ale dobry gust często przychodzi dopiero z wiekiem, więc wszystko przed tobą.
Niektórzy się po prostu nie znają na dobrym kinie. Smulas zapewne preferuje kino typu "Kevin sam w domu"
Przecież to łatwo sprawdzić:
"smulzs7 - najwyżej oceniane:
Teksańska masakra piłą mechaniczną 2003 | Texas Chainsaw Massacre, The 10/10 ♥
Maska 1994 | Mask, The 10/10 ♥
Ace Ventura: Psi detektyw 1994 | Ace Ventura: Pet Detective 10/10 ♥
Madagaskar 2 2008 | Madagascar: Escape 2 Africa 10/10 ♥
Madagaskar 2005 | Madagascar 10/10 ♥ "
:D
to jest dobre kino ! :) ja się nie nudziłem przy tym filmie nie rozumiem jak można dać za taki film 1 ?
Macie rację, film jest bardzo dobry, dobra gra aktorska, dobre teksty oraz inteligentna końcówka. Jeden z lepszych filmów w ostatnim czasie Eastwooda.
Z przykrością stwierdzam że na tym portalu NIE BRAKUJE debili takich jak ci co wspaniałe filmy mieszają z błotem.
Ja tam szanuje zdanie każdego....... ale to jest porażka. Albo jesteś zasranym trollem, który daje każdemu filmowi 1 albo jesteś jakimś dzieciuchem totalnym. 1 !!!!!! Żal.
Rozum to chyba przez balkon Ci wypadł i leży gdzieś tam, jak w skeczu Kobuszewskiego, ładny, mało używany... Ech... Na tym filmwebie najlepsi są Ci co żyją po to by zaniżać oceny najlepszym filmom.
Kocham ten film. Obrażając go, obrażasz mnie pusta głowo!
ja bym jednak był za tym żeby się wzajemnie nie obrażać, gościu stwierdził że film był strasznie nudny - miał rację bo taki w rzeczywistości był, przez 1h45 działo się niewiele, ważna była historia w tym filmie opowiedziana, była interesująca, mogła poruszyć, mnie jako całość ten film zawiódł, spodziewałem się wielkiego kina, dostałem bylejakość, która w moim odczuciu spowodowałaby że gdyby nie był to film eastwooda zamiast 8,5 miałby najwyżej 6,5. Choć nie neguję faktu że wielu osobom mógł się podobać i wielu poruszył, ja szybko o nim zapomnę, a tytuł będzie mi się kojarzył z wielkim filmowym zawodem
Dobrze mówi, dać mu piwa... Tak wogóle to dzieki za odpieranie ataków tych piranii, które chcą mnie pożreć żywcem po tym co tu napisałem 8) TERAZ DO WSZYSTKICH (szczególnie do prawiczków i nimfomanek po "wieczorówce", co jechali po mnie najmocniej) Skomentowałem tak ten film dlatego, gdyż czekałem na coś naprawde mocnego - zawiodłem się na całej linii. Normalnie oceniłbym go na ok 3, ale ze złości nie wytrzymałem, wybaczcie - pomimo waszych obelg moja opinia zostaje nieugięta. Pozdrawiam bardzo serdecznie, szczególnie "dorosłych", "niedebili" i tych wszystkich, odważnych co tak tu "ładnie" pisali o mnie.
Przykro mi z twojego powodu ,że wolisz filmy w stylu straszny film...nie lubie i praktycznie nie używam tego słowa ale porostu ŻAL Mi cię
Niestety muszę się zgodzić. Może nie 1/10, ale jego pozycja w rankingu światowym to kpina. Tym, którzy uważają, że ta ocena jest nieadekwatna, bo "takie to a takie" uznałem za dobre, czyli się nie znam, przypominam, że to żaden argument. Tak zwany dowód z braku dowodów. Wyłączcie Gran Torino i idźcie do wieczorówki. :D
mnie o dziwo bardzo sie podobal a wole filmy z akcja i efektami specjalnymi film dla mnie swietny gluwnie przez kreacje Estwooda nie wiem czy z innym aktorem ta historia mi sie podobala mimo tego ze jest aspekt polski w filmie:)
a nie mozesz po prostu pierwszo pomyslec a pozniej napisac? tylko zeby napisac głupoty a zapewne wogóle nie oglądałeś go?