PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476580}
8,2 444 tys. ocen
8,2 10 1 443685
7,6 80 krytyków

Gran Torino
powrót do forum filmu Gran Torino

Wspaniały film,po prostu rewelacja, z resztą co tu dużo pisać Clint Eastwood... niesamowity aktor.Film naprawdę godny polecenia

Van_Damme

Nie inaczej. Dla samego Clinta na prawdę warto a nawet trzeba obejrzeć ten film. Ma w sobie to coś, nie będę starał się kategoryzować tej produkcji w zimnych ramach obiektywizmu.

Subiektywnie, silne 8/10

Van_Damme

Zgadzam się, film świetny, pełen ciętych żartów i dobrego aktorstwa. Zasłużone 8/10

Van_Damme

Rewelacja, Ostry humor, bezkompromisowość - poza tym, że Clint Eastwood sie postarzal, to nadal zachowuje sie jak Dirty Harry z lat 70-tych :>. Clint Eatwood niczego sie nie boi ( nawet sam tak powiedzial o sobie kiedys w "Inside Actor's Studio" :)) i trzyma klase.

Pozdrawiam

CameFromFuture

aha, a propos ciętego humoru Clinta - dobre było jak powiedział celując do kolesia z gangu ze takich typków używał w Korei jako worków z piaskiem... :)

Pozdrawiam

Van_Damme

Masz racje, ten tekst był debesciarski, o mało nie upadłem jeszcze przy tych dwóch gadkach;
"A ty pozwoliłeś, żeby Click Clack,Ding Dong i Charlie Chan sobie z nią poszli[…]pozwoliłeś jej wyjść,z Three Stooges"
"Jezusie, Józefie i Maryjo.Te Hmongi są jak borsuki"
:))

Van_Damme

niesamowite kino, prawdziwe aktorstwo film pełen emocji a nie megaprodukcja o bohaterach komiksów

Van_Damme

rozwalił mnie ten film...
Clint jesteś Wielki! rewelacja ode mnie 9/10

Bulvie

boski . . w sumie bardziej myslalem ze mnie moze zawiesc, a bardzo pozytywnie zaskoczyl. poruszył . . i ta gra Clinta . - urzekła mnie :) wielkie brawa!