Jak dla mnie film świetny. Świetna rola i gra Clint Eastwood postarał się jeszcze nakręcić na swoje stare lata świetny film. Polecam a nie pożałujecie. 10/10.
zgadzam się,!!zakończenie moglobyc trochę bardziej optymistycznie:-) Jeden z lepszych filmów które widziałem w życiu.
właśnie zakończenie daje to że to jeden z lepszych filmów jakie widziałeś w życiu. Złe zakończenia wywołują więcej emocji i żalu z któym ciężko się pogodzić i dłużej się o tym pamięta.
Affirmative, wystarczy wziąć na porównanie takiego zrąba jak niejaki John_Black, który wyjeżdża z tekstem: "co to ma być, nieporozumienie, od dziecka wychowuję się na filmach motoryzacyjnych takich jak Auta..."
Doprawdy, gdyby przy logowaniu była wymagana weryfikacja intelektu, byłoby dużo mniej takich palantów...
ode mnie 9/10 (genialny, tylko niestety nie w moim typie, zbyt życiowy :)
Moim zdaniem, nie jest potrzebna cenzura głupków w Internecie, tylko Szeroki zestaw filtrów osób, treści i rozbudowa gustomierza.
Jednak z pewnych powodów żaden serwis ich nie wprowadza. Chyba potrzebują spięć, żeby zwiększyć ruch na stronie.