PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10014818}
6,8 22 tys. ocen
6,8 10 1 22101
5,8 36 krytyków
Gran Turismo
powrót do forum filmu Gran Turismo

Juz na początku dostajemy pranie mozgu, matka biała, ojciec czarny, lecimy :D Typowa propaganda

ocenił(a) film na 6

Przecież właśnie taki kolor skóry w prawdziwym życiu mają jego rodzice. O co ci chodzi? Tym komentarzem pokazałeś jak niski poziom inteligencji reprezentujesz. Nie wierzę że można pisać takie bzdury i nie sprawdzić tego w internecie.

użytkownik usunięty
przem

o Przem, ty scieku ;d

użytkownik usunięty
przem

dawaj adres

ocenił(a) film na 6

Swoimi wypocinami potwierdziles tylko ze miałem rację. Kiedyś jak dorośniesz to może zrozumiesz że robiłeś źle.

ocenił(a) film na 6

A z tym "gardłem", to radzę następnym razem sie zastanowić jak tak będziesz pisał, bo za coś takiego juz ściga policja. Nawet mama z tatą ci nie pomogą wtedy.

użytkownik usunięty
przem

smiec

No na tym portaliku bez trybu nocnego nie da się napisać czegokolwiek o tym problemie bo zaraz jeszcze zablokują konto. Trzeba udawać, że się akceptuje takie zjawiska.

ocenił(a) film na 6
Pan_Dr

Ale ja nie bronię żadnego "zjawiska". Wytłumacz o co ci chodzi w tym przypadku. Przecież historia jest oparta na faktach i prawdziwy Jann mial właśnie takich rodziców. Naprawdę trudno jest przyjąć do wiadomości, ze czarny ojciec i biala matka moga miec czarnego syna? Nie wierzę.