PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=345700}

Granice namiętności

The Edge of Love
2008
6,7 15 tys. ocen
6,7 10 1 15294
6,3 3 krytyków
Granice namiętności
powrót do forum filmu Granice namiętności

Mam nazwiska aktorów z obsady (Lindsy NA PEWNO tam nie gra a jej rolę dostała Sienna Miller) a nie mogę dodać przez ten nowy porypany system tzw. KONTRYBUCJE... Ktoś wie o co kaman i jak dodać przez to g**** obsadę??

Finding_Neverland

Dzieki Bogu Lohanówna nie gra w tym filmie! Tak jej nienawidzę. Taka ruda szmata :/ NIe no przepraszam jeśli uraziłam kogoś, ale tak sądze. Po prostu jej nie trawię. Super że Sienna Miller dostała tą rolę ^^

Roxy_2

Boże jaka ulga! Mam uczulenie na Lohan...

Finding_Neverland

Wielu użytkowników ma ten problem, ktoś zakłada stronę i przestaje się nią interesować, mimo że są na niej błędy w obsadzie, a osoby, które chcą te blędy skorygować nie mogą tego zrobić....

miss_russ

Możesz zgłosić błędy w obsadzie tu:
http://www.filmweb.pl/user/600573/nowy+blog.html

Finding_Neverland

Znam fajnych rudych ludzi... :) Niestety Lohan hańbi osoby o takim kolorze włosów!! Jezu!! Jak bym ją na ulicy spotkała! Jakbym wymalowała jej w ten paskudny krzywy pys*!! Cieszę się z roli Sienny. Gdyby Lohan zagrała film w moich oczach straciłby OGROMNIE dużo... Bałam się, że przez to, ze ona zagra przyjciółkę Keiry znielubię i ją... Kamień z serca!! ALE NIECH SIĘ KTOŚ WRESZCIE WEŹMIE ZA SKORYDOWANIE OBSADY DO CIĘŻKIEJ CHO***Y!!

Proszę bardzo:
Keira Knightley - Vera (to jest dobrze [aż dziw bierze... :|])
Sienna Miller - Caitlin
Matthew Rhys - Dylan
Cillian Murphy - William

Finding_Neverland

Lindsay jest czlowiekiem
ma prawo sie ztoczyc
jest chora
a wy ja potepiacie
nienawidze takich jzk wy

Finding_Neverland

Wielka ulga że nie gra tam Lohan,bo jak zobaczyłam jej nazwisko to sie przeraziłam....na szczeście to błąd

ocenił(a) film na 7
giovannao

Lohan jka Lohan, nic do niej nia mam, ale ciesze się że Sienna zagra"przyjaciółkę" Keiry;)

Bisexidryna

I co byś zrobiła jakbyś ją spotkała? Pobiłabyś ją? Zwyzywała?.
Dajcie spokój. Ok. Nie lubisz jej. Ja też jej nie lubię.
Ale tak jak już ktoś wspomniał Lohan to też człowiek, i trochę wyluzujcie, bo na Filmwebie zaczyna się rozbić nieprzyjemnie.