Mam nazwiska aktorów z obsady (Lindsy NA PEWNO tam nie gra a jej rolę dostała Sienna Miller) a nie mogę dodać przez ten nowy porypany system tzw. KONTRYBUCJE... Ktoś wie o co kaman i jak dodać przez to g**** obsadę??
Dzieki Bogu Lohanówna nie gra w tym filmie! Tak jej nienawidzę. Taka ruda szmata :/ NIe no przepraszam jeśli uraziłam kogoś, ale tak sądze. Po prostu jej nie trawię. Super że Sienna Miller dostała tą rolę ^^
Wielu użytkowników ma ten problem, ktoś zakłada stronę i przestaje się nią interesować, mimo że są na niej błędy w obsadzie, a osoby, które chcą te blędy skorygować nie mogą tego zrobić....
Znam fajnych rudych ludzi... :) Niestety Lohan hańbi osoby o takim kolorze włosów!! Jezu!! Jak bym ją na ulicy spotkała! Jakbym wymalowała jej w ten paskudny krzywy pys*!! Cieszę się z roli Sienny. Gdyby Lohan zagrała film w moich oczach straciłby OGROMNIE dużo... Bałam się, że przez to, ze ona zagra przyjciółkę Keiry znielubię i ją... Kamień z serca!! ALE NIECH SIĘ KTOŚ WRESZCIE WEŹMIE ZA SKORYDOWANIE OBSADY DO CIĘŻKIEJ CHO***Y!!
Proszę bardzo:
Keira Knightley - Vera (to jest dobrze [aż dziw bierze... :|])
Sienna Miller - Caitlin
Matthew Rhys - Dylan
Cillian Murphy - William
Lindsay jest czlowiekiem
ma prawo sie ztoczyc
jest chora
a wy ja potepiacie
nienawidze takich jzk wy
Wielka ulga że nie gra tam Lohan,bo jak zobaczyłam jej nazwisko to sie przeraziłam....na szczeście to błąd
Lohan jka Lohan, nic do niej nia mam, ale ciesze się że Sienna zagra"przyjaciółkę" Keiry;)