PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=242379}
5,6 83 tys. ocen
5,6 10 1 83491
3,7 25 krytyków
Green Lantern
powrót do forum filmu Green Lantern

Gdzie w 2D

ocenił(a) film na 8

Jak w temacie. Czy jest szansa że film gdzieś będzie w 2D czy znowu próbują widzów wycyckać z kasy za pomocą 3D ?

Shadow_5

wielka pięść GL w 2D ???nienie tylko w 3D opłaca się oglądać GL..

ocenił(a) film na 8
hudylobo

Wiesz ja jednak wolę filmy oglądać w 2D, bo jakoś mnie nie cieszy to 3D, dlatego się pytam.

ocenił(a) film na 7
Shadow_5

Czyżby złe doswiadczenia z filmami w 3D, tzn. beznadziejne efekty 3D, lub brak takowych?

ocenił(a) film na 8
serafin83

Cos tak jakby, a mianowicie wada wzroku sprawiająca, że nie widzę 3D w filmach (dla mnie to nadal 2D) Od 2 roku życia miałem problem ze wzrokiem, a dokładniej zeza rozbierznego, ale go wykorygowano tyle tylko, że teraz żadne efekty 3D (nawet te starsze z czerwonym i niebieskim szkłem) nie są dla mnie widoczne. A oglądanie filmów w 3D dodatkowo prowadzi do bólu oczu i migreny. Dlatego chciałbym film w 2D, żeby w dogodnych warunkach cieszyć się nim.

Shadow_5

3D to jeden wielki przereklamowany szajs nie robiący ŻADNEGO wrażenia, ja chcę powrotu starych dobrych filmów 2D!!!

ocenił(a) film na 3
0wner2

Mi tam w Avatarze i Transformersach 3 efekty 3D bardzo sie podobały czego nie mogę powiedzieć o Nowym TRONIE... Więc jak to jest z tymi efektami 2D bedzie po jakim czasie w kinach, bo wydaje mi się, że na premiery specjalnie nie ma 2D ponieważ liczy się kaska na otwarcie i miejsce w rankingu boxoffice.... wiec odpowiedział by ktoś czy bedzie wersja 2D jak wiecie a nie spamujecie: "a ja lubie 3D", "a ja nie bo jest do d...y" ...
prosta odpowiedz bedzie czy nie bedzie???

WujekChu1ek

Chyba jedna nie będzie.

WujekChu1ek

Nie będzie wersji 2D, bo ani w Multikinie ani w Heliosie nie ma w repertuarze wersji 2D.

ocenił(a) film na 3
radziecka84

Mam internet to wiem, że nie będzie w multi i heliosie:P Jest jeszcze taka opcja, iż mogą puszczać 2D po premierze dopiero jak boxoffice podskoczy jeżeli wiesz o co kaman:P

ocenił(a) film na 8
WujekChu1ek

Wątpie, jak nie dadzą w pierwszym tygodniu to nie będzie wcale.

ocenił(a) film na 8
0wner2

popieram,załosne czasy mamy i do tego bilet 28zł