To wspaniale, że tyle pieniędzy z budżetu idzie na ekranizacje komiksów! Po prostu wspaniale! Po prostu uwielbiam komiksy DC i Marvela oraz wszystkie filmy na nich oparte! Co prawda zdarzały się słabsze, ale lubię chyba wszystkie:D. A teraz efekty są tak świtnie robione i przeznaczane są na nie takie pieniądze, że oglądanie takich filmów to dla fana komiksów prawdziwa gratka :D. Mam nadzieję, że GL też będzie super. (I pewnie będzie)
PS: Chociaż nie... Batman i Robin to takie gówno, że nawet ja tego nie łykam. Ale reszta jest super!
PS: Chociaż Man-Thing też jest dość słąby...
PS: Ale Constantine, V jak vendetta, Watchmen to arcydzieła :D
pewnie powaznie, ja sam wychowalem sie na komiksach baa nauczyle sie na nich czytac ;D miedzy innymi marvela, DC, wyprodukuja mi jeszcze kajko i kokokosza to oszaleje ;DDD
Constantine, Vendetta i Watchmen są z DC ale nie należą do universum, tak samo jak np. Conan czy też kiedyś Star Wars nie należą do Marvel universum
Constantine jest w ogulnym nurcie DC, VERTIGO w tym przypadku oznacza ,,dla dojrzałego czytelnika,, tak samo jak Sandman, SwampThing , Constantin spotykał Batmana czy JLA i wcale nie były to crosowery jak Batman vs Predator (DC vs DarkHorse).
VjakVendetta i Watchmeny to juz inna sprawa, sa z DC ale z np: innej ziemi .
Nie na Boga, ale na Nieskończonego, a seria seria o której mówisz jest moim zdaniem arcydziełem. Po prostu uwielbiam Gaimana :D
Ja czekam na ,Conana i Zieloną Latarnie(jeszcze nie ma w moim kinie) oraz Wonder Woman