PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=242379}
5,6 83 tys. ocen
5,6 10 1 83494
3,7 25 krytyków
Green Lantern
powrót do forum filmu Green Lantern

Ryan Reynolds... "Najprzystojniejszy mężczyzna wg magazynu " ... " ; ZIelona Latarnia ... (brzmi tak samo świetnie jak Żółty migacz) - dajcie żyć !! Między innymi dlatego nie pójdę na ten film - nie dość, że komiks mnie nie powalił (chociaż próbowałem się przekonać kilka razy; obejrzałem także animacje np wydaną przez DC Comics) to jeszcze wsadzili tego gościa - moim zdaniem totalne nieporozumienie - koleś pasuje mi tylko do żałosnych komedii typu "Wieczny student" - i takiej właśnie "klasy" będzie ten film. Jest to mój pierwszy "nerw" na filmwebie - musiałem to napisać i zjechać tą produkcję pomimo, iż jej nie widziałem (i nie zobaczę?). Co niektórzy piszą, że chcialiby widzieć tego gościa w ekranizacji "The Flash" - o nie !! Nie dość, że jest to lepszy komiks i w ogóle nieporównywalnie lepsza postać to jeszcze chcecie ją zniszczyć Ryanem !! damn !! Może wsadzimy go jeszcze do Spider-mana, Batmana i Kobiety-Kot?? Z trailera wnioskuję, że mogą być tylko ciekawe efekty specjalne. Jeżeli ktoś mi odpowie na posta broniąc go - proszę bardzo - ale ZAPAMIETAJCIE - chciałbym widzieć Wasze miny po wyjściu z kina, hahaha !! :D to będzie ŻAL. Z nadchodzących premier z przyjemnością obejrzę TRONa, którego soundtrack napisany przez Daft Punk - po prostu mieli. Over.

ocenił(a) film na 5
emqbro

Oj będzie słabo, teraz nie potrafią kręcić filmów, myślą że jak wpieprzą tysiące efektów specjalnych za tryliony dolarów, to będzie super film taaa.

ocenił(a) film na 5
Vampire19

bedzie dobrze ;] przeciez gra Rajan Rejnolts !!