PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219933}
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 180594
7,0 59 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

Byłem na premierze tego filmu - kilka lat temu, ale do tej pory uznaję ten film za najgorszy na
jakim byłem w kinie. Całkowicie pozbawiony sensu, logiki, puenty itd. Nie podobało mi się
w nim dosłownie nic. Wiele osób wydaje mi się że wystawia tak wysoką ocenę tylko dlatego
że reżyserem jest Tarantino - " skoro taki sławny reżyser to pewnie film dobry, walnę 10" dla
mnie co najwyżej 3/10. Rozumiem, że niektórzy lubią takie kino, ale ci ludzie (jest ich sądze
niewielu) nie podnieśli by tej oceny tak wysoko. Dodam że to nie tylko moje zdanie bo w
kinie byłem w towarzystwie dwóch osób i zaraz po seansie miały one podobne odczucia.
Zresztą cała sala na koniec filmu zareagowała śmiechem. Do tej pory żałuje wydanych
pieniędzy na bilet na ten gniot

ocenił(a) film na 7
sony87

Rozumiem że trudno ci uwierzyć że komuś się ten film podoba, ale....
Tu nawet nie chodzi o to że to film Tarantino tylko że to jest lekki film, bez jakieś głębokiego przesłania, mały hołd dla filmów grindhouse z lat 70/80. Do takich filmów się podchodzi z dystansem z lekkim przymrużeniem oka, a nie śmiertelnie poważnie.

ocenił(a) film na 3
Tortuga033

być może masz rację, nie byłem na to (widowisko) przygotowany, ale mimo wszystko nadal mnie dziwi tak wysoka ocena tego filmu

ocenił(a) film na 8
sony87

świetne kino akcji i tyle zasługuję na taką ocenę, nie podoba sie to idź oglądać "Władcę.."