PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219933}
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 180571
7,0 59 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

niech mi ktoś przedstawi jakieś argumenty na poparcie tej wysokiej oceny, bo sądzę iż jest to film średni może niezły. tylko nie przywołujcie nazwiska Tarantino bo mam wrażenie, że ludzi przy tej osobie już na starcie dawają 3-4 punkty w skali

ocenił(a) film na 1
boob86

Sam dałeś wysoką ocenę, uargumentuj czemu to zrobiłeś :D

ocenił(a) film na 6
TheQac

jak sama ocena mówi to nie jest zły film, ale dobry czy bardzo dobry to już jest przesada. a moje pytanie jest bardziej skierowane do osób co dały wyższą ocena, bo twoja to chyba jest bardzo przesadzona. ale to twoje zdanie masz prawo. film jak dla mnie z mało kreatywną fabuła, ratują dialogi..

ocenił(a) film na 1
boob86

Z mojego punktu widzenia to właśnie dialogi dziewczyn niszczą ten film doszczętnie.

ocenił(a) film na 4
TheQac

TheQac, myślałam, że tylko ja mam takie zdanie, ale jeśli przełączyło się film w tym czasie na coś bardziej twórczego na innym kanale, to dało się przegryźć xP

ocenił(a) film na 4
TheQac

a bez tego ich pieprzenia film trwał by jakieś 30 minut.

ocenił(a) film na 3
boob86

"tylko nie przywołujcie nazwiska Tarantino bo mam wrażenie, że ludzi przy tej osobie już na starcie dawają 3-4 punkty w skali "

Masz rację. Dodają punkty za nazwisko. Gdyby go nie było to by nawet nie zauwazyli tego filmu. Kiepskeigo.