10 MARCA [sobota] godzina 23:10 na kanale TVP1 zostanie wyemitowany ten film! obejrzycie go?
Zdecydowanie odradzam oglądania takiego filmu z lektorem - psuje cały klimat, a to właśnie on jest największym atutem grindhousów
Po obejrzeniu Pulp Fiction oraz Bękarty Wojny czekam ze zniecierpliwieniem na kolejny film Tarantino. Mam nadzieje że będzie to równie dobra rozrywka.
No nie wiem...Byłem w trakcie oglądania, ale scena, gdzie ta laska rzuca się na masce i trwa pościg, to jedna z bardziej żałosnych scen, jakie przyszło mi oglądać kiedykolwiek. Milion okazji do zatrzymania się i zejścia z maski, trzy miliony sytuacji, gdzie koleś się już zatrzymał, one też, a jednak pościg trwał nadal w najlepsze. Wyłączyłem zaraz potem.
Zgadzam się, mogła zejść z maski spokojnie, były momenty, kiedy on był z przodu, wtedy mogły spokojnie zahamować i szczerze wątpię, że przy takiej prędkości koleś zdążyłby nawrócić i wjechać w nie, zanim blondyna wróciłaby do auta.
Sam film nie podobał mi się pod względem wątku głównego, ale za świetnie oddany klimat i przepiękne samochody dałam 7.