PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219933}
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 180571
7,0 59 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

10 MARCA [sobota] godzina 23:10 na kanale TVP1 zostanie wyemitowany ten film! obejrzycie go?

ocenił(a) film na 7
dodsab

Znowu? Dopiero co był.
Lepiej by Planet Terror puścili

Tortuga033

Będzie w następną sobotę.

ocenił(a) film na 7
adeck92

O rzeczywiście, fajnie

dodsab

Znowu, znowu, znowu! Ile można emitować ten film?! Chyba co dwa tygodnie...

ocenił(a) film na 7
dodsab

Ja na pewno zobaczę, bo jeszcze nie widziałem, a ponoć dobry ;)

ocenił(a) film na 9
dodsab

Zdecydowanie odradzam oglądania takiego filmu z lektorem - psuje cały klimat, a to właśnie on jest największym atutem grindhousów

ocenił(a) film na 8
dodsab

Po obejrzeniu Pulp Fiction oraz Bękarty Wojny czekam ze zniecierpliwieniem na kolejny film Tarantino. Mam nadzieje że będzie to równie dobra rozrywka.

Dudson44

No nie wiem...Byłem w trakcie oglądania, ale scena, gdzie ta laska rzuca się na masce i trwa pościg, to jedna z bardziej żałosnych scen, jakie przyszło mi oglądać kiedykolwiek. Milion okazji do zatrzymania się i zejścia z maski, trzy miliony sytuacji, gdzie koleś się już zatrzymał, one też, a jednak pościg trwał nadal w najlepsze. Wyłączyłem zaraz potem.

kbu_2

Zatem żałuj. Pościg trwał dalej, bo trafił swój na swego, laski mu nie odpuściły :D

ocenił(a) film na 7
kbu_2

Zgadzam się, mogła zejść z maski spokojnie, były momenty, kiedy on był z przodu, wtedy mogły spokojnie zahamować i szczerze wątpię, że przy takiej prędkości koleś zdążyłby nawrócić i wjechać w nie, zanim blondyna wróciłaby do auta.
Sam film nie podobał mi się pod względem wątku głównego, ale za świetnie oddany klimat i przepiękne samochody dałam 7.

dodsab

Na co te znaki zapytania w opisie? :D