nie wiecie kiedy wyjdzie na DVD "Grindhouse: Planet Terror"?? bo kurcze na razie cisza o tym a zobaczył bym chętnie co kryje 2 płytowe wydanie. Musze jeszcze kupić pierwszą część oczywiście 2 płytowe wydanie, a ma ktoś 1 część na DVD z tymi dodatkami i napisze co tam jest ciekawego??
ja też czekam na planet terror na dvd. mam nadzieję, że będzie też w metal boxie jak deathproof. to wydanie dwupłytowe miało to co powinno posiadać. świetne dodatki w ekstra wydaniu. warte zakupu.
PZD
Ja przede wszystkim chciałbym wiedzieć, czy wśród dodatków wydania dwupytowego Death Proof znalazły się te słynne fikcyjne trailery, których nam tak podle oszczędzono w kinach.
Chyba nie ma. Może na "Planet Terror" będą, bo przecież przed tym filmem puszczano "Machete".
Wracając... DVD ukaże się 29 lutego. No i będzie 2-płytowa edycja. Szczegóły <a href=http://projektdvd.siriuz.net/index.php?option=com_content&task=view&id=423& Itemid=1&PHPSESSID=b941dbf8c7c783de66412b84d0c0849b>tutaj</a>
Sorry, coś nie wyszło, szczegóły tutaj: http://projektdvd.siriuz.net/index.php?option=com_content&task=view&id=423&Itemi d=1&PHPSESSID=b941dbf8c7c783de66412b84d0c0849b
Oto jakie dodatki znajdują się na wydaniu 2-dyskowym.
Dysk 1: Spotaknie z twórcami na ComicCon 2006
Dysk 2: Zwiastun filmu, Szkoła filmowania, Niegrzeczne kociaki z Planet Terror, Faceci z Planet Terror, Rebel w obsadzie, Psychopaci, pociski i eksplozje: efekty kaskaderskie, Przyjaciel, lekarz i agent nieruchomości.
Czas dodatków to 65 minut, od wersji amerykańskiej odróżnia się tym, że brak komentarza reżysera, ścieżki z reakcją widowni oraz galerii plakatów. Cena w Satunie to 36,90 PLN, czyli cena jest przystępna w porównaniu z wydaniami 2-płytowymi Imperial-Cinepix.
Tak ale steelbooh 'Transformers" Imperial kosztował 62.99 a "Grindhouse: Death Proof" 44.90. Więc tu ma bardziej znaczenie dystrybutor, no i jeszcze gdzie się kupuje, bo w Empiku nowości DVD nie powinno się kupować, lepiej już w MM lub Saturnie, może nie jest to wielka różnica ale zawsze jakiaś.