PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=401060}
6,5 91 tys. ocen
6,5 10 1 90514
6,2 40 krytyków
Grindhouse: Planet Terror
powrót do forum filmu Grindhouse: Planet Terror

DVD

ocenił(a) film na 7

nie wiecie kiedy wyjdzie na DVD "Grindhouse: Planet Terror"?? bo kurcze na razie cisza o tym a zobaczył bym chętnie co kryje 2 płytowe wydanie. Musze jeszcze kupić pierwszą część oczywiście 2 płytowe wydanie, a ma ktoś 1 część na DVD z tymi dodatkami i napisze co tam jest ciekawego??

ocenił(a) film na 9
PitBull_3

ja też czekam na planet terror na dvd. mam nadzieję, że będzie też w metal boxie jak deathproof. to wydanie dwupłytowe miało to co powinno posiadać. świetne dodatki w ekstra wydaniu. warte zakupu.
PZD

Dante

z tego co wiem to jak narazie wchodzi tylko do wypożyczalni

ocenił(a) film na 9
adventor

Premiera na dvd to 25 luty
..........................

ocenił(a) film na 7
tomb_legend

Dzięki wielkie muszę zakupić bo film świetny

ocenił(a) film na 9
PitBull_3

Zgadzam się film świetny (oby wydali go tak jak Death Proof)

ocenił(a) film na 10
tomb_legend

Czekam na metalboxa.

ocenił(a) film na 7
PitBull_3

Ja przede wszystkim chciałbym wiedzieć, czy wśród dodatków wydania dwupytowego Death Proof znalazły się te słynne fikcyjne trailery, których nam tak podle oszczędzono w kinach.

ocenił(a) film na 10
Mimizu

Chyba nie ma. Może na "Planet Terror" będą, bo przecież przed tym filmem puszczano "Machete".

ocenił(a) film na 8
quentintarantinofan

Wracając... DVD ukaże się 29 lutego. No i będzie 2-płytowa edycja. Szczegóły <a href=http://projektdvd.siriuz.net/index.php?option=com_content&task=view&id=423& Itemid=1&PHPSESSID=b941dbf8c7c783de66412b84d0c0849b>tutaj</a>

ocenił(a) film na 8
Palpatine

Sorry, coś nie wyszło, szczegóły tutaj: http://projektdvd.siriuz.net/index.php?option=com_content&task=view&id=423&Itemi d=1&PHPSESSID=b941dbf8c7c783de66412b84d0c0849b

ocenił(a) film na 10
PitBull_3

już jest w wypożyczalniach i w sklepach.

ocenił(a) film na 8
PitBull_3

Oto jakie dodatki znajdują się na wydaniu 2-dyskowym.
Dysk 1: Spotaknie z twórcami na ComicCon 2006
Dysk 2: Zwiastun filmu, Szkoła filmowania, Niegrzeczne kociaki z Planet Terror, Faceci z Planet Terror, Rebel w obsadzie, Psychopaci, pociski i eksplozje: efekty kaskaderskie, Przyjaciel, lekarz i agent nieruchomości.
Czas dodatków to 65 minut, od wersji amerykańskiej odróżnia się tym, że brak komentarza reżysera, ścieżki z reakcją widowni oraz galerii plakatów. Cena w Satunie to 36,90 PLN, czyli cena jest przystępna w porównaniu z wydaniami 2-płytowymi Imperial-Cinepix.

cinemaniac

Jest tańsz ponieważ nie jest wydany w Steelbook'u.

ocenił(a) film na 8
hunterkiller3

Tak ale steelbooh 'Transformers" Imperial kosztował 62.99 a "Grindhouse: Death Proof" 44.90. Więc tu ma bardziej znaczenie dystrybutor, no i jeszcze gdzie się kupuje, bo w Empiku nowości DVD nie powinno się kupować, lepiej już w MM lub Saturnie, może nie jest to wielka różnica ale zawsze jakiaś.

ocenił(a) film na 10
cinemaniac

A nie 55 zł.
Ja chce vol. 2 w stellbox żeby było ładnie pod jedną flagą. Byłem dziś w empiku i widziałem vol 2. w normal boxie tylko nie wiem czy to była 2 płytowa czy nie. Ma ktoś jakieś pewne info na ten temat? Ogólnie stellbox to elegancki wynalazek.