6,5 91 tys. ocen
6,5 10 1 90930
6,3 34 krytyków
Grindhouse: Planet Terror
powrót do forum filmu Grindhouse: Planet Terror

Dla ludzi rozsmakowanych w tym gatunku jest warty obejrzenia. Przykro mi kiedy patrze na te wszystkie niepochlebne komentarze, Przecież ten film taki ma być, pełen krwi, w wielu momentach naciągany. Prawdziwe kino dla konesera:D W jakim innym filmie tego typu zobaczycie jak sie zjada nogę, czy gnijące jądra? Ktoś powie ze wiele takich filmów było, ale w sumie w wiekszości zombie rzucaja się całą chmara kamera zjeżdża na drzewka i nic nie widac:P a tu każdy szczegół... twórcy pojechali ostro po garach, zrobili dobry film, trochę prześmiewczy ale dobry. (Kil Billa też bierzecie tak do siebie? ) a i jeszcze jedno, do 'gniotów' nie zatrudnia się znanych ludzi:P

To teraz "wszyscy którzy obejrzeli, nie podobał im sie bo nie lubią takich filmów i starsznie jechali po nim tam na dole" możecie mnie besztać bo mi to lata:D

Masiunia

"możecie mnie besztać bo mi to lata"

hmmm zbeształbym Cię ale jakby to powiedzieć... zgadzam się z Tobą

Szkoda tylko że ten gatunek całkowicie zaginął i to na rzecz czego?

Kolim

ja tez nie zbesztam.. bo dla mnie ten film to po prostu rewelacja! :D

ocenił(a) film na 1
Masiunia

chyba wszyscy zartujecie
jaki niby koneser? gniot i tyle, nie ma NIC na usprawiedliwienie tego ze ten film to strata czasu, dzieci pod blokiem kreca madrzejsze rzeczy

ocenił(a) film na 8
NightDevil

taa tylko ze po publicznym pokazie planet terror dzieci nie popełniaja samobójstw... pff

możesz uwazac ze to gniot, ale jednak w tym "gniocie" coś jest. Uwazasz ze miał ten film zasilić szeregi zasranych badziewnych amerykańskich produkcyjek? No to sie pomyliłeś bo tu twórcom nie o to chodziło.

No ale jeśli uważasz że takie horrorki czy coś są lepsze, to spoko, ale nikt Cie nie zmuszał do oglądania tego.