Dla ludzi rozsmakowanych w tym gatunku jest warty obejrzenia. Przykro mi kiedy patrze na te wszystkie niepochlebne komentarze, Przecież ten film taki ma być, pełen krwi, w wielu momentach naciągany. Prawdziwe kino dla konesera:D W jakim innym filmie tego typu zobaczycie jak sie zjada nogę, czy gnijące jądra? Ktoś powie ze wiele takich filmów było, ale w sumie w wiekszości zombie rzucaja się całą chmara kamera zjeżdża na drzewka i nic nie widac:P a tu każdy szczegół... twórcy pojechali ostro po garach, zrobili dobry film, trochę prześmiewczy ale dobry. (Kil Billa też bierzecie tak do siebie? ) a i jeszcze jedno, do 'gniotów' nie zatrudnia się znanych ludzi:P
To teraz "wszyscy którzy obejrzeli, nie podobał im sie bo nie lubią takich filmów i starsznie jechali po nim tam na dole" możecie mnie besztać bo mi to lata:D
"możecie mnie besztać bo mi to lata"
hmmm zbeształbym Cię ale jakby to powiedzieć... zgadzam się z Tobą
Szkoda tylko że ten gatunek całkowicie zaginął i to na rzecz czego?
chyba wszyscy zartujecie
jaki niby koneser? gniot i tyle, nie ma NIC na usprawiedliwienie tego ze ten film to strata czasu, dzieci pod blokiem kreca madrzejsze rzeczy
taa tylko ze po publicznym pokazie planet terror dzieci nie popełniaja samobójstw... pff
możesz uwazac ze to gniot, ale jednak w tym "gniocie" coś jest. Uwazasz ze miał ten film zasilić szeregi zasranych badziewnych amerykańskich produkcyjek? No to sie pomyliłeś bo tu twórcom nie o to chodziło.
No ale jeśli uważasz że takie horrorki czy coś są lepsze, to spoko, ale nikt Cie nie zmuszał do oglądania tego.