PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=401060}
6,5 91 tys. ocen
6,5 10 1 90510
6,2 40 krytyków
Grindhouse: Planet Terror
powrót do forum filmu Grindhouse: Planet Terror

Przypomniał mi lata 90' kiedy to ojciec na weekend przynosił po kilka tego typu filmów z wypożyczalni video... Wszystkie po 1 czy 2 zł :) Wczoraj obejrzałem ten film wraz z moim tatą... i znowu bawiliśmy się tak dobrze jak kiedyś! Te tekst mojego staruszka: "Dobry jest!", "jak on to zrobił?", "ale po co mu te jaja", "dlaczego on ją zabił?", "haha ale jej powiedział"!

Świetna zabawa dla fanów filmów gdzie trupy potworów padają gęsto, a krew strumieniami tryska po ekranie!

Ps: Tata oczywiście po obejrzeniu zapowiedzi "Maczety" z euforią krzyknął: "Nagraj mi to!"

10/10

ocenił(a) film na 9
Mentor_3

mi sie przypomniało Martwe Zło jak zobaczyłem, karabin zamiast nogi,( w filmie który wymieniłem głowny bohater zamiast ręki miał piłe mechaniczną, której używał do eksterminacji zombie- jakby ktoś nie oglądał, co jest całkiem prawdopodobne:P )

Mentor_3

hehe, no to masz klawego ojca:) Mój gdyby zobaczył jakiś exploitation to złapał by się chyba głowę z niesmakiem powiedział "Ojeeeej":)

[...]"ale po co mu te jaja?"[...] - rozwajające teksty:D

ocenił(a) film na 3
Krolik_Pudding

był tez taki stary film, sensacyjna rzeźnia gdzie kobieta miała karabin zamiast jednej nogi, tak jak bohaterka filmu rodrigueza. tytułu wam nie podam.
film nakręcono w latach 70 tych, od razu trafił do działu "najgorsze filmy 100 tecia" :):)
pozdro