6,5 91 tys. ocen
6,5 10 1 90929
6,3 34 krytyków
Grindhouse: Planet Terror
powrót do forum filmu Grindhouse: Planet Terror

dla mnie było ich sporo ale tak na szybko co mi się przypomina to jak Wray wyjął ten mini skuter z bagażnika, najśmieszniejsza scena ;-)

kajakolol

Podobał mi się trailer "Maczety". Cheech Marin i Danny Trejo wymiatają swoim zakapiorskim wyglądem szemranego Meksykańca

ocenił(a) film na 9
kajakolol

mnie mimo wszystko najbardziej podobalo sie jak Quentinowi zaczęły sie "topić" jaja :D super!

ocenił(a) film na 10
olka123

Taniec Cherry na poczatku :D
Wszystkie sceny w szpitalu.
Jak pani doktor usiłowała wejśc do auta i się potknęła ;)

ocenił(a) film na 8
kajakolol

1.taniec cherry na poczatku:D
2.cherry i el wray na tym duzym motorze robiacy sieczke
3.cherry zdmuchujaca dym z karabinu

;DDD
ogulnie wypas film:D

ocenił(a) film na 6
Tarantinka19

Według mnie najlepsza jest scena, w której Bruce Willis objaśnia jak zabił Bin Ladena :-)

ocenił(a) film na 10
Bruce84

No i jeszcze jak wyciągnęli motorynkę i Rodriguez na niej ruszył - so cool.

ocenił(a) film na 9
kajakolol

Jak Cheery robi mostek i pocisk przelatuje pod nia!!!I jak rozstrzeliwuje zombie krecac sie na tylku!XD

ocenił(a) film na 7
luthien_11

Pani dr. daje synkowi rewolwer i przestrzega go, aby nie celował w siebie. Odchodzi. Bum!!! Dzieciak sie zabił ... XD XD XD.

Film jest pełen ironii - po prostu cudo ;D.

P.S. Oczywiście mi oraz wszystkim w kinie najbardziej podobała się jazda El Wray'a na motorynce - to było genialne !!!

ocenił(a) film na 5
kajakolol

W przeciwieństwie do Death Proof, w którym znalazłoby się kilka "smaczków" (chociażby taniec w wykonaniu Vanessy Ferlito), tutaj jest cieniutko, a zamiast smaczków sporo jest smrodku.

Akcja z motorynką??? O rany ale się uchachałem, strasznie śmieszna scena. STRASZNIE

Klimat? hmmm, fajny klimat miała końcówka filmu, jak już świeciło słońce...

Jeżeli założeniem było stworzenie "gniota" (co też każdy fan Grindhousu stara się wytłumaczyć innym laikom), to wielkie brawa dla duetu Tarantino & Rodríguez, gdyż jest to olbrzymie wyzwanie dla każdego szanującego się twórcy filmowego.

Cudownym dopełnieniem tego projektu będzie malina, którą Tarantino & Rodríguez przyjmą z dumą jako dowód swojego mistrzosta w kategori kicz i gniot.

Szacunek

ocenił(a) film na 9
kajakolol

Motorynka rządzi:) myslałem ze umre ze smiechu. jeszcze fajne bylo jak helikopter kosił smigłem mutantów niczym trawę:) ogolnie tam kazda scena miala w sobie cos przykuwającego do ekarnu:) jajcarski film:)