6,5 91 tys. ocen
6,5 10 1 90929
6,3 34 krytyków
Grindhouse: Planet Terror
powrót do forum filmu Grindhouse: Planet Terror

nie ta noga?;-)

ocenił(a) film na 10

Na plakacie filmowym Cherry nie ma lewej nogi, natomiast w filmie amputowano jej prawą nogę. Celowa pomyłka?

julka1989

poprostu zdjecie na plakacie jest odwrocone poziomo o 180 stopni... niema sie czym podniecac

zwol

NIE JEST ODWRÓCONE POZIOMO O 180'

TO JEST POZIOME ODBICIE LUSTRZANE

Leon_B_Fink

Raczej pionowe ;)
(jakby bylo poziome to Cherry bylaby do gory nogami)

Tumor_Mozgowicz

mylisz sie to odbicie poziome, względem pionowej osi, ale odvbicie poziome, gdyby było pionowe byłaby do góry karabinem:]

Leon_B_Fink

Léon, to jest obrot o 180 stopni w poziomie...

zwol

albo tak jak mowisz lustrzane odbicie, jak zwal tak zwal...

ocenił(a) film na 8
julka1989

Siema, mniejsza już o to która to noga, ale jak do cholery to draństwo strzelało, bo przecież ona nie pociągała za spust ????????

Bajtman

kulami strzelało

Bajtman

uwlaczasz swojej inteligencji doszukujac sie logiki w tym filmie...

rownie dobrze moglbys zapytac w ten sposob o dziesiatki innych sytuacji ktore mialy miejsce

'Grind House' jest kompletnie absurdalny i dlatego tak genialny! nie zrozumiales tego?!

ocenił(a) film na 8
zwol

Film jest faktycznie genialny dlatego dałem wysoką ocenę, ale ten karabin mnie osobiście kłuje w oczy :) pomijając to że strzela wolą umysłu jak resident evil to jeszcze granatami, ale skąd ich tyle ma ? , ale to już pewnie zupełnie inna historia.
pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Bajtman

Na tym polega cały urok - to się nie trzyma logiki i takie ma byc. Ale świetnie się ogląda. A scena jak odpala granat i leci w górę? Też absurd do kwadratu ale jaki cudny ;)

julka1989

a moze ta noga?

http://youtube.com/watch?v=SowE9MrJIQ0

ocenił(a) film na 8
Leon_B_Fink

OK przepraszam nie mam więcej pytań po tym co zobaczyłem :)

julka1989

symetria wzgledem osi OY xD

niewazne, jestem pewna, ze taki byl zamiar ;)

julka1989

lol zadziwiacie mnie... chyba nie myslicie ze to przypadek i wtopa rodrigueza? jasnym jest ze to zostało zrobione z rozmysłem i ten fakt jeszcze bardziej zwraca uwagę z jakim pietyzmem rezyser nakręcił film... tu nie może byc mowy o przypadkach!! od początku do końca wszystko zostało przemyslane, od pierwszej zajawki po napisy końcowe i nawet plakat!! jakością wykonania jako całości Planet Terror dorównuje Pulp Fiction! klasyk już teraz!

julka1989

cieszę sie że rozwialem twoje wątpliwości, jeszcze raz poleczam wszystkim

http://youtube.com/watch?v=SowE9MrJIQ0

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Leon_B_Fink

http://uk.youtube.com/watch?v=u3Gxqe0YQqk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na podstawie tego filmu oceń,która noga jest amputowana,skoro jeszcze nie wiesz...

julka1989

a czemu ty do mnie to mówisz ?