to jest dopiero prawdziwy planet terror, musicie zobaczyć ten link !!!!!
http://youtube.com/watch?v=COXEKqETtl8
komment
no przejebany filmik tylko czy to sie wydarzylo naprawde czy bylo to jakos zmontowane ?
Ludzie gdzie naprawdę co wy piszecie... buahahah... Przecież to sciema na maksa!!! Ale dobre można się pośmiac;-)
na początku jak to ogladałem to niby takie nudne nic sie nie dzieje ( dzwiek byl cicho wiec bardziej podglosniłem ) ale jak zaczelo strzelac i ten prze..bany krzyk uslyszalem to az mnie ciary przeszly hehehe
teraz obejzalem dokladnie, nie prawdziwa sieczka, ale z poczatku to wytrzeszczu mozna dostac :D
Ale jazda !!! Jak to jest zrobione że zamiast nogi ma broń ??? Tak czy owak wszystko wygląda tam autentycznie :)
Jeśli to prawdziwy filmik - to przerażające co się tam stało! Owy krzyk i strzały po prostu przeszywały na wylot.
Jeśli to fikcja - mało zabawna, bo wygląda na stuprocentowo autentyczne.
jak dla mnie to na 100 % jest to robione w studiu w blueboxie i zapomoca after efect widzimy "relaistyczny" film !
napewno nie na grren boxie, żeby uzuskać efekt strzałów, wybuchów greenbox jest zupełnie zbędny,
d
ziewczyna nogi nie ma naprawde, reszta to oczywiście fikcja
wejdz sobie na strone after efectu. jakogladales starwarsy 3 cz tam tez anakin nie ma nog. wszystko mozna juz teraz zrobic na kompie!
ale po co robic lej protezowy na kikuta ? gdyby tak było jak mówisz ta laska miałaby zrobioną nogę jak cherry. zwróć uwage że to naprawdę jest przerobiona proteza, co do strzelanki masz absolutną rację
ale po co robic lej protezowy na kikuta metodą komputerowych efektów specjalnych? gdyby tak było jak mówisz ta laska miałaby zrobioną nogę jak cherry. zwróć uwage że to naprawdę jest przerobiona proteza, co do strzelanki masz absolutną rację
ostatnio na stronie kramera, bylo jak wymontowywac cz ciala. filmik jest genialnie zrobiony, bo stwarza wlasnie wrazenie jak by to byla proteza.
Fajne :D Ale własnie - ona na końcu płacze czy się śmieje, bo to wyglądało tak jakby płakała że to zrobiła, że niby nie chciała ale samo tak się stało. A co do fikcji to myślę tak jak wy :) Raczej to nie jest prawdą, a jeżeli jest to jak oni by mogli to zrobić, żeby za pomocą nerwów czy czegoś tam strzelać?
ja pierdziele ludzie, co z wami ?? W jakim świecie żyjecie ?? Az mnie ściska jak czytam kolejne komentarze w których ludzie biorą to na poważnie !! Przecież to efekt, bardzo modne stylizowanie filmików na realne sceny. Oglądajcie, podniecajcie sie ale z głową !! I tak, ona płacze na końcu. Fajny filmik. pozdro